salko
Pozrite si aj
Neviem ake mas ty,ale mne raz kamoska priniesla z polska salco,v nazve malo nieco Krowkami, a bolo to vlastne uvarene salko,huste ako slak,uplne idealne okamzite bez varenia pouzit do kremu! Skusim zistit presne ake salco to bolo a napisem sem. Odpadol by cas varenia a neisoty ci sa naozaj uvari a chutovo bolo to salko fakt genialne!
Teda pre tie,ktore chodia do Polska nakupovat samozrejme
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som ho kúpila v jablonke v tých novootvorených potravinách, kde sa chodí kupovať mäso. A prekvapili ma aj tie príchute.Je to výrobca BAKALLAND a nápis MASA krowkowa a na jednej strane je nakreslený koláčik a na opačnej plnené oblátky. Bola som tam z neho očarená, len teraz neviem ako naň.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Moja svokra minule vianoce robila grilazky a dala tam kokosove salko z polska. a chutovo to bolo vyborne a dobre huste..takze ak je to to, mozno staci aj bez varenia
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
No keby som toto vedela skor, vsak by som si bola kupila Tak nabuduce ....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som si ho nakúpila do zásoby a baby NEROBTE TO!!!!! Je úžasné, ale normálne mi scukornatelo Bolo to otrasné, ako kúsky cukru, ale bez chuti...Asi 3 plechovky som vyhodila...A to malo záruku ešte pár mesiacov...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Áno, aj moja skúsenosť je taká, že sa nedá kupovať do zásoby, lebo naozaj scukornatie a potom kryštáliky škrípu pod zubami.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
neskúšali ste ho trošku prevariť aby sa ten cukor rozpustil?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Nie, pretože podľa mňa to nie je cukor, ale nejaká konzervačná látka - nie je to sladké a nezozpúšťa sa to...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte všetky šikulky, máte niektorá skúsenosť s ochuteným salkom z poľska. Je to v plechovici ako klasické, ale majú ho tri príchute:karamelové, orieškové a kokosové. Chcela by som z neho urobiť plnku do torty, len neviem, či ho ešte treba variť.Nemali ste ho niektorá? Ďakujem za každú radu. Ste zlaté