Ryzove cerealie-recept
Pozrite si aj
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Je to receptik od Boxiny,za co jej velmi dakujem. Ten prvy odkaz akosi nefunguje....nech sa dari
Recept z ruských stránek:
43 g másla rozpustíme, do toho dáme 280 g marschmelow bonbonu a necháme to celé opět rozpustit. Pak přidáme 6 hrnků burizonů a pořádně promícháme. Do nádoby s potravinářskou folii toto vysypeme a poté můžeme použít na vykrajování různých tvarů, nebo natvarujeme rukama. Ruce při modelování musíme potřít máslem - lépe je 100%tukem , nebo se hmota hodně lepí.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
musím si receptík zapísať
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som robila klasickú burizónovú roládu a za tepla sa to dalo pekne tvarovať a potom som to len orezala, ale ty myslíš asi niečo iné že?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aj ja dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Baby, ste uzasne, dakujem za tipy na recept, prave som prvopokusne zvladla a uz sa mi chladi vytvarovana rybka Nemo-))
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahojte zienky. chcela by som sa opytat, ci by som namiesto burizonov mohla vyskusat aj kukuricne cerealie. nemate niektora skusenosti s tym?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte zienky. Urcite mnohe z vas pozeraju relaciu o tortach, ktoru vysiela JOJ v sobotu poobede...zaujima ma, ako a z coho si pripravit tie ryzove cerealie, ktore tam tak casto pouzivaju na tvarovanie? Moze to byt z burizonov? co potom k nim primiesat, aby som ziskala taku tvarovatelnu hmotu?
Vopred dakujem za pomoc,
z