Rigoleto rezy

Popis

Chrumkajúci,luxusný zákusok

Rigoleto rezy - recept

Zhrnutie

Výnos
52
ZdrojNeznámi
Čas prípravy
2 hod
Čas varenia / pečenia
Celkový čas
2 hod

Ingrediencie

Inštrukcie

Cesto č.1:

5vajec

5Pl.Pol múky

 5pl.kr.cukru

pr.dopeč

hrsť orechov 

Z tohto upečieme klasickú piškotu.

 

Plnka č.1:

250gr.pr.cukru

4vajcia

200gr.hrozienok

150gr.sekané orechy

100gr.kandiz.ovocia/sekané/

1pl.polmúky

Túto masu majte pripravenú skôr,lebo ju budete nalievať na Cesto č.2 na poli upečené.

Vajcia ,cukor, dat nad paru, do tuha vyšlahať,Do masy opatrne pridať orechy,kandiz,hrozienka,a 1pl.pol.múky.

Naliať na nedopečené cesto s lekvárom/čiže na cesto č.2/ a dať znovu zapiecť.

 

Cesto č.2:

250gr.Hery

120gr,pr.cukru

360gr.hl.múky

1pr.do peč.

Vymiesime z tohto cestíčko a dáme na 2hod.do chladničky.Rozvalkáme a prenesieme na plech s papierom.Dáme piecť! Ked je cesto len na poli upečené,vyberieme z trúbi a natrieme ho tmavým lekvárom a nalejeme na toto cesto plnku č.1 dopečieme.

Plnka č.2:

3vajcia

300gr.pr.cukru

2pl.kakao

1 vanilka

 Vyšľahať na parou, vychladiť a pridať 125gr.Helia,125gr maslo.

 Postup spájania:

Cesto č.1, tmavý lekvár, cesto č.2, plnka č.2 a na vrch čokoláda.

 

Recepty: 

Základné ingrediencie: 

0
Vaše hodnotenie: Žiadne
5
Priemer: 5 (1 hlas)

Komentáre

Vyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazyk vyzerá super,ďakujem, musím vyskúšať hmmmm .... takto asi neschudnem Chichocem saChichocem saChichocem sa

Chichocem sa stefi, ani nehovor Chichocem sa 15e som dala za "chudnúcu" knižku a zatiaľ ju iba nosím v kabelke Bozkávam

Váľam sa od smiechu po podlaheVáľam sa od smiechu po podlaheVáľam sa od smiechu po podlahe šak ta knižka sa ti nepokazí,ale koláčík treba spapať ÚsmevÚsmevÚsmevÚsmevÚsmevÚsmev

Zlomené srdceZlomené srdceZlomené srdceZlomené srdceZlomené srdceÁno

KvietokKvietok Super - ďakujeme KvietokKvietok

Ďakujeme BozkávamVyplazený jazykVyplazený jazykÁnoÁnoÁnoÁnoÁno

..robievam ho aj ja, je to ozaj výborný koláčik, taký sviatočný, ja mám recept s tým rozdielom, že nedávam to piškótové orechové cesto, a ešte dávam piecť naraz cesto č.2 s plnkou č.1, je to takto tiež dobré. Ale keď ho budem najbližšie robiť, tak ho skúsim urobíť aj s tým piškótovým cestom. Vyplazený jazyk

ÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁno

Vyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazykZlomené srdceZlomené srdceZlomené srdceÁnoÁnoÁno

TlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamZlomené srdceZlomené srdceZlomené srdceZlomené srdceZlomené srdceZlomené srdceZlomené srdceZlomené srdceZlomené srdceZlomené srdceZlomené srdceZlomené srdceZlomené srdceZlomené srdce

´dakujem ÁnoTlieskamÁnoTlieskamÁnoTlieskamÁnoTlieskamTlieskamÁnoTlieskamÁno

Vyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazykÁno

mňamkovo vyzerá Vyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazyk

ÁnoÁnoÁnoÁnoZlomené srdce

Vyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazykTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamÁnoZlomené srdceKvietok

 

Tortyodmamy.sk

Pochváľte sa svojimi tortami, pridajte obrázok, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, podeľte sa o fotopostup na sladké tvorenie vo fotopostupe, podeľte sa o svoj recept, Odporúčame využívať Posledné príspevky. Tu nájdete Rady pre začiatočníkov. Dodržujte, prosím, Etický kódex.