Broskyňové rezy

Popis

Fantastický zákusok s korpusom z pudingu a smotanovým krémom s broskyňami.

Broskyňové rezy - recept

Zhrnutie

Výnos
Porcie
Čas prípravy
Čas varenia / pečenia
Celkový čas

Ingrediencie

5kusyvajicka
150gramovpraskový cukor
5kusyvanilkový puding
2polievkové lyžiceolej
1balíkprášok do pečiva
2plechovkybroskyne
krém
700millilitrovsmotana na šľahanie
600millilitrovpochúťková smotana kslá
20gramovželatína
2balíkycukrárenské želé extra silné na vrch

Inštrukcie

Vajíčka vyšľaháme spolu s cukrom a olejom a primiešame puding zmiešaný s práškom do pečiva.Pečieme na papieri na pečenie na 180 stupňov.Ja som mala plech 38x27.Necháme vychladnúť.

Na vychladnutý korpus poukladáme broskyne.

Vyšľaháme šľahačku.6elatínu necháme podľa návodu naboptnať vo vode aby sa rozpustila.Potom ju zahrejeme, nevaríme, zmiešame s kyslou smotanou.Do toho primiešame vyšľahanú šľahačku a natrieme na broskyne.

Necháme v chladničke stuhnúť.

Želé na vrch pripravíme podľa návodu a  vylejeme na krém.Vrch dozdobíme podľa seba.

Dobrú chuť!

 

Recepty: 

Základné ingrediencie: 

0
Vaše hodnotenie: Žiadne
0
Bez hodnotení

Komentáre

ÁnoÁnoZlomené srdceVyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazyk

vyzerá superTlieskamTlieskamTlieskamTlieskam

 

Tortyodmamy.sk

Pochváľte sa svojimi tortami, pridajte obrázok, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, podeľte sa o fotopostup na sladké tvorenie vo fotopostupe, podeľte sa o svoj recept, Odporúčame využívať Posledné príspevky. Tu nájdete Rady pre začiatočníkov. Dodržujte, prosím, Etický kódex.