
Martuška 123 | Broskyňové rezy
Fantastický zákusok s korpusom z pudingu a smotanovým krémom s broskyňami.
Ingrediencie
Korpus: | ||
5 | kusy | vajce |
150 | gramov | práškový cukor |
5 | kusy | vanilkový puding |
2 | polievkové lyžice | olej |
1 | balík | prášok do pečiva |
Krém: | ||
700 | millilitrov | smotana na šľahanie |
600 | millilitrov | kyslá smotana |
20 | gramov | želatína |
2 | balíky | cukrárenské želé extra silné na vrch |
Ešte potrebujeme: | ||
2 | plechovky | broskyne |
Postup
Vajíčka vyšľaháme spolu s cukrom a olejom a primiešame puding zmiešaný s práškom do pečiva. Pečieme na papieri na pečenie na 180 stupňov. Ja som mala plech 38x27. Necháme vychladnúť.
Na vychladnutý korpus poukladáme broskyne.
Vyšľaháme šľahačku. Želatínu necháme podľa návodu napučať vo vode aby sa rozpustila. Potom ju zahrejeme, nevaríme, zmiešame s kyslou smotanou. Do toho primiešame vyšľahanú šľahačku a natrieme na broskyne.
Necháme v chladničke stuhnúť.
Želé na vrch pripravíme podľa návodu na obale a vylejeme na krém. Vrch dozdobíme podľa seba.
Dobrú chuť!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
vyzerá super
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďalšie recepty
Rýchla bezlaktózová panna cotta s jahodovým pyré
Bejč
Rýchla bezlaktózová panna cotta s jahodovým pyré
Výborná bezlaktózová panna cotta s jahodami, môžete ju pripraviť aj s klasickou smotanou.
Bratislavské rezy
Bejč | Bratislavské rezy
Bratislavské rezy
Recept na tradičný dezert, ktorý poznáme z cukrární. Vanilkové korpusy so sviežim citrónovým krémom a čokoládovou polevou. Výborný zákusok na sviatky aj oslavy.