
Bejč | Drobné syrové pečivo
reklama
Ingrediencie
350 | gramov | polohrubá múka |
1 | balík | tavený syr |
2 | kusy | žĺtok |
1 | čajová lyžička | soľ |
1 | kus | kypriaci prášok |
Na dokončenie: | ||
100 | gramov | tvrdý syr |
1 | kus | vajce |
Postup
Všetky suroviny okrem tvrdého syra spolu spracujeme. Necháme cesto odležať v chladničke 20minút.
Po doložení cesto vyvaľkáme, potrieme rozšľahaným vajíčkom. Na povrch nastrúhame tvrdý syr.
Vykrajujeme vykrajovačkami rôzne menšie tvary a ukladáme na suché plechy.
Pečieme pri teplote 200-220°C do zlatej farby.
Výnos
700 gr
Čas prípravy
40 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty