Valentínske srdiečka

Pridal/a Sandra Hvilová

Klasické chutne Grilazky v tvare srdiečok na Valentína 

Valentínske srdiečka  - recept
Výnos
Porcie
Čas prípravy
30 minút
Čas varenia / pečenia
Celkový čas
30 minút

Ingrediencie

1balíktortové oblátky
1plechovkaSalko
125gramovmaslo
125gramovkryštálový cukor
100gramovnasekané orechy

Inštrukcie

Z tortovych oblatok si povykrajujeme srdiečka. Na jedno srdiečko som použila 3 oblatky. 
Kryst.cukor si dáme roztopiť na karamel, keď mame karamel hotový pomaly primiesavame opatrne maslo do spojenia. Prilejeme salko a miešame. Za stáleho miešania nám hmota začne hustnúť. Primiešame orechy a dáme vychladnúť. Nie celkom vychladnutu grilazky dávame na oblatky. Na jednu oblatku dáme grilaz, prekryjeme druhou oblatkou na ktorú tiež dáme grilaz a prekryjeme 3oblatkou. Grilazky nechame stuhnut a neskôr ich zatazime. Podľa seba ľubovoľne a podľa fantázie grilazky ozdobime. Samozrejme možné zrobit grilazky aj klasické, vtedy nemusíme vyrezávat srdiečka ale jednoducho hotové grilazky nakrájame pomocou horúceho noza.

Valentínske srdiečka  - recept postup 1

Recepty: 

Základné ingrediencie: 

Vaše hodnotenie: Žiadne
5
Priemer: 5 (1 hlas)

Sezónne recepty

 

Tortyodmamy.sk

Pochváľte sa svojimi tortami, pridajte obrázok, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, podeľte sa o fotopostup na sladké tvorenie vo fotopostupe, podeľte sa o svoj recept, Odporúčame využívať Posledné príspevky. Tu nájdete Rady pre začiatočníkov. Dodržujte, prosím, Etický kódex.