
Košíčky plné čokoládovej chuti s kešu orieškami a lyofilizovanými malinami
Ingrediencie
300 | gramov | čokoláda horká |
20 | gramov | maliny lyofilizované drvené |
3 | polievkové lyžice | kešu krém |
30 | kusy | kešu orechy |
Postup
Pripravíme si papierové cukrárske košíčky, ktoré rozložíme na tácku. Počet košíčkov a množstvo surovín závisí od ich veľkosti.
Čokoládu rozpustíme vo vodnom kúpeli. Do každého košíčka na dno nalejeme cca 1 PL čokolády a rovnomerne polejeme aj boky. Odložíme na 30 minút do chladničky, kým čokoláda stuhne.
Vychladené košíčky so stuhnutou čokoládou vyberieme z chladničky. Do každého vložíme 1/2 ČL kešu krému, po jednom kuse kešu orieška a zasypeme drvenými mrazom sušenými malinami.
Do košíčkov ihneď znovu nalejeme rozpustenú čokoládu a vrch ozdobíme sušenými malinami. Necháme dôkladne stuhnúť v chladničke. Skladujeme v chlade.
Dobrú chuť!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Bratislavské rezy
Bejč | Bratislavské rezy
Bratislavské rezy
Recept na tradičný dezert, ktorý poznáme z cukrární. Vanilkové korpusy so sviežim citrónovým krémom a čokoládovou polevou. Výborný zákusok na sviatky aj oslavy.
Dobošové rezy
Bejč | Dobošové rezy
Dobošové rezy
Recept na tradičné dobošové rezy s tenkými korpusmi, čokoládovým krémom a čokoládovou polevou potešia všetkých milovníkov klasických zákuskov.