
Recept na vynikajúce karamelové brownies s tmavou a bielou čokoládou.
180 | gramov | čokoláda tmavá |
80 | gramov | čokoláda biela |
180 | gramov | maslo |
60 | gramov | hladká múka |
3 | kusy | vajce |
160 | gramov | krupicový cukor |
75 | gramov | lieskové orechy |
75 | gramov | mandle |
12 | kusy | krowky |
Vo vodnom kúpeli si za občasného miešania rozpustíme tmavú čokoládu a maslo.
Vajcia šľaháme s cukrom do hustej peny pokým sa cukor úplne nerozpustí a za pomalšieho šľahania vlejeme rozpustenú čokoládu, ktorú sme si nechali mierne vychladnúť.
Múku preosejeme na pripravenú čokoládovú zmes a opatrne metličkou vmiešame.
Nakoniec varechou zmiešame zmes posekaných opražených orieškov, nasekaných lúpaných mandlí, krowiek rozkrojených na polovicu a bielej čokolády.
Cesto vylejeme do formy 20x 20 cm a pečieme na 180 °C, 15-20 minút, aby zostal vláčny.
Necháme vychladnúť a nakrájame na štvorce.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty