
reklama
Keď nám zvýšili bielka...
Ingrediencie
4 | kusy | bielok |
200 | gramov | kryštálový cukor |
150 | gramov | lieskové orechy mleté |
Postup
Bielka s cukrom šľaháme nad parou. Stiahneme z ohňa a mleté lieskovce.Všetko spolu zamiešame a ja to tu a tam premiešam mixérom kým sa chladí. Lyžicou ukladáme na plech s papierom kôpky, alebo ak ich chcete mať trochu krajšie, tak hmotu dáme do špricky.
Sušíme v rúre pri 100-110 stupňoch kým nezružovejú.
Viac mojich receptov na instagrame @frommykitchendotcom
Celkový čas
55 minút
Čas prípravy
25 minút
Čas varenia / pečenia
30 minút
reklama
reklama
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo sa zaregistrujte
Ďalšie recepty
Bratislavské rezy
Bejč | Bratislavské rezy
Bratislavské rezy
Recept na tradičný dezert, ktorý poznáme z cukrární. Vanilkové korpusy so sviežim citrónovým krémom a čokoládovou polevou. Výborný zákusok na sviatky aj oslavy.
Dobošové rezy
Bejč | Dobošové rezy
Dobošové rezy
Recept na tradičné dobošové rezy s tenkými korpusmi, čokoládovým krémom a čokoládovou polevou potešia všetkých milovníkov klasických zákuskov.