Rada
Pozrite si aj
reklama
reklama
ivanka kludne mozes-ja stale robim iba tak,ze vyslaham sneh,pridam cukor,zase slaham a potom uz len zltky a muku.Ale nedavam vodu.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Samozrejme, že môžeš .
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
načo si komplikovať,samozrejme žĺtka iba primiešať
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Jej ďakujem, ja som mala obavy, či to tomu neublíži ďakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ale aj tá voda je super, služi v peci v tom piskotovom ceste ako kypridlo, pekne sa celá piskotá nafukne -)))
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
To áno, tento recept je skutočne veľmi dobrý
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
a mohla by som vas poprosit o presny receptik?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja robím tento: 8 vajec,8 lyžíc cukru,7 lyžíc polohr.múky,4 lyžice orechov,1 pr.do peč.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
Poradíte mi? Robím korpus základný recept,bielká sa vymiešajú s polovicou cukru,žltka s druhou polovicou cukru, do toho ide múka, voda, prdp. a sneh, ibaže som vymiešala bielky s celým množscom cukru...môžem to takto dokončiť, čiže už vymiešam iba samotné žltka a do toho muka a sneh? nepokazím tým celý piškot? ďakujem