reklama

pudingová plnka z ovocnej šťavy


reklama

Ahojte, chcela by som sa opýtať, či má niekto z vás skúsenosť s pudingovou plnkou, kde namiesto mlieka ide šťava z kompótu (doliate vodou) z toho uvariť puding a potom zmiešať s maslom? Ešte som tu nevidela, žeby takú plnku niekto robil - teda myslím v diskusii. Čo na to hovoríte? Bude to ok, bude to dobré? Ďakujem veľmi pekne za odpovede Zlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce

Pozrite si aj


reklama


reklama

Ano ja tak robim, dávam dzus, šťavu z kompotu, ktoru dolievam vodou, pripadne dam aj troska siurpu, alebo citronu... vsetko podla chuti... na to dávam ovocie... chutovo je dobra, ale na zeesan nemá Mrkám

Tamik, Št, 05. 05. 2011 - 18:12

ja robím tak z ananásovej šťavy dolejem ešte ananásovy sirup aby to bolo také riadne ananásové uvarím zo zlatým klasom a plnka je super. krásne vonia

ďakujem vám veľmi pekne, ste zlaté. radšej som sa opýtala, pretože som takú ešte nerobila, a až zajtra potom nestresujem, keď to nebude dobré. ďakujem ešte raz Tlieskam Tlieskam Kvietok Kvietok Objímam

Rebeka7, Št, 05. 05. 2011 - 18:53

Aj ja tak robím najmä zo sirupu sunquick, ale aj ananásovú, ako píše Tamik a aj s kúskami ananásu...Samozrejme potom dávam pomer masla a pudingu 1:1, aby to mohlo ísť aj pod poťah.

Ja robím tiež ananasovy, ale cely kompot... ananas rozmixujem... na veľky kompot treba 3 zlate klasy... Úsmev

Ludkaaa, Št, 05. 05. 2011 - 19:20

aj ja robím bežne ovocné plnky z kompotu - napr. jahodovú: z jahodového kompotu (ten malý v plechovke - má asi 400 ml)si odlejem trochu šťavy na rozmiešanie jahodového pudingu Dr.Oetkera. Zvyšok rozmixujem ponorným mixérom a dám variť. Pridám pol vanilk.cukru a 80 -100 g kryš. cukru a potom ksicky uvarím puding. Do hotového ešte vmiešam 50g cery aby sa vo vriacom roztopila. Vychladíme a spojíme s vymiešaným maslom so 100g praš. cukru. Je super hustá s vynikajúcou chuťou.

stankad, Št, 05. 05. 2011 - 19:35

Mám tiež podobný recept: 500 ml ovocnej šťavy (ak je málo, dolejem vodou) alebo džús, 2 Zlaté klasy, 250g hery, 100g práš. cukru a 1 bal. vanilkový cukor. Všetko okrem Hery uvarím na puding a potom vychladnutý zmiešam spolu. Robím viac broskyňový a je superský, aj pekne stuhne. Minule som kombinovala s ríbezlovým lekvárom a paráda.

jamami, Št, 05. 05. 2011 - 21:39

ja robím tiež jahodovy a ked vyšľaham s maslom,zašlahám polovicu jahôd,ostatne len ľahka vmiešam-používame to ako jahodový zákusok,navrch ešte struhana čokolada a je to vynikajuce Úsmev

ja som robila z jahodoveho dzusu Pfanner je "najjahodovejsi" Chichocem sa plnka bola fantasticka, nebolo citit ziadnu umelinu, dzus je super husty a po uvareni s vanilkovym pudingom mi ostal az kriklavo cerveny, po zmiesani s maslom jemnucko ruzovkasty, odporucam vyskusat, do pudingu som neridavala uz ziaden cukor

ďakujem, ďakujem, ďakujem, ani neviete ako ste mi pomohli, už aj idem variť ten puding, aby som poobede mohla naplniť tortičku Objímam Objímam Objímam

Ja som tiez robila ananasovy a jahodovy, ak bolo malo stavy potom som priliala vodu a este osladila. Robila som aj so 100 % dzusu, ten bol asi najlepsi. Babulky, ked mixujete ovocie do kremu, a pridate nasledne vyslahane maslo, nezrazi sa vam nasledne krem? Ja som robila tak dva razy a vzdy sa mi zgrcol a pritom teplota bola v poriadku, puding som pridavala postupne, a i napriek tomu som neuspela, ako to robite?

dasak, Pi, 06. 05. 2011 - 10:51

tak toto mi ešte nenapadlo, pri najbližšej príležitosti určite vyskúšam. a na leto sú to super plnky, svieže ... Tlieskam

i_w_q_a, St, 28. 03. 2012 - 12:47

Ahojte, chcela by som sa spýtať, či by ten puding mohol byť aj z mandarinkového kompótu? chcela by som skombinovať trasený krém s mandarinkami a tento "puding". ja myslím, že by nemal nastať problém, ale radšej sa spýtam vás.

A vedeli by ste mi poradit, aky je teno krem pod WI? namiesto kompotu by som chcela dat mrazene lesne plody.

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama