Jarná súťaž

reklama

Prosím radu: Ako poťahujete prsia K2 ?


reklama

Ako potiahnem tortu prsia K2? Normálne ako okrúhlu a len to uhladkať? Alebo máte nato nejakú fintu :)? A ešte som sa chcel opýtať niektoré cukrárky písali že tvarujú alebo robia tie prsia z punčovej hmoty a potom to poťahujú ale ja sa bojím, nebude to tiecť alebo sa to deformovať keď by som to poťahoval?
Ďakujem za odpoveď z akejkoľvek časti mojich otázok:D:D

Pozrite si aj


reklama


reklama

Ahoj a pekný večer,,,som tu nová a prvykrát som robila prsia,,,robila som platy zo srdca a na prsia som dala do malých kompotových misiek.Dotvarovala som punčovinou,len nesmie byť moc mokrá,dala som ju na chvíľku do chladničky a potom som celú tortu teda aj punčovinu pomazala krémom a tak poťahovala naraz z jedného kusa.Nemusíš sa báť poťahovke sa nič nestane a to som mala svoju domácu...Nech sa darí,držím palce Áno Áno Váľam sa od smiechu po podlahe Váľam sa od smiechu po podlahe Váľam sa od smiechu po podlahe

Kisko, Ut, 07. 12. 2010 - 20:43

Je to jedno zcoho je tá torta,bud korpusy alebo puncovina,ale v kazdom pripade musis pod potah natriet maslovy krém,Tak isto sa potahuju ako ostatné torty,ziadny trik. Áno

Demarco, Ut, 07. 12. 2010 - 21:03

OK:) Ďakujem za rady. Ja sa len bojím tých záhybov a tak. Ale to už musí byť šikovný cukrár a v tom mu nijaká finta nepomôže :)No vyskúšam a uvidíme :)Ďakujem:)

sona7, Ut, 07. 12. 2010 - 23:10

..rozgulaj velky rozmer potahovky, potom krasne obalis,

Cessy, Ut, 07. 12. 2010 - 23:13

ahoj, ja ked robim prsia, tak vzdy z puncoviny, naplnim tortu, vytvarujem z puncoviny kopceky/prsia, dam stuhnut do chladnicky na 5-7 hodin, potom nozikom vyhladom a potriem maslovym kremom a zas dam do chladnicky poriadne stuhnuta potahujem. ked to nevyhladis, tak to bude vyzerat ako celulitida....pozri na moje prve, druhe prsia v albume, tam to je vidno. a zas ked das hrubsi potah tak aj s tym sa daju pekne skryt nedostatky.
nech sa dari Mrkám

jajce (bez overenia), St, 08. 12. 2010 - 07:06

Ahoj, ja som robila torzo 2x, na prsia som si upiekla 2 malé bábovečky, naplnila a dotvarovala punčovinou.... Punčovinu som mala z toho, čo som obrezala z torty..... netiekla, nebola mäkká.
Keď som si ich dotvarovala punčovinou, dala som to stuhnúť do chladničky (od večera do rána) a potom som to poťahovala.... nerobilo mi problém, robilo sa fajn, boli dobre stuhnuté........

Ahoj , ja som minulý týždeň robila svoje prvé prsia a tiež som upiekla dva pláty srdce, potom do kompotovej misky som si povyrezovala dva plátky, jeden menším pohárom a druhý tou miskou, naplnila a zo zvyšku korpusu som robila punčovinu a prsia pekne vytvarovala. Po schladení v chladničke som natrela maslovým krémom a znova nechala stuhnúť. Potom som si rozváľala K2 asi na 4-5 milimetre a preložila na prsia a potom som pekne hladila, najprv medzi prsiami a potom postupne dole. Bála som sa toho , ale bolo to dosť ľahké. No a už len podprda a zdobenie. Zákazník bol veľmi spokojný a mal to aj s náplňou. Nech sa darí.

Demarco, So, 11. 12. 2010 - 14:58

Ďakujem veľmi pekne za rady :) Takže poriadne vyhladiť nech tam nie sú kopčeky a poriadne vychladiť a poťahovať ... Ok ..

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama