Prosím radu: Ako poťahujete prsia K2 ?
Pozrite si aj
Ahoj a pekný večer,,,som tu nová a prvykrát som robila prsia,,,robila som platy zo srdca a na prsia som dala do malých kompotových misiek.Dotvarovala som punčovinou,len nesmie byť moc mokrá,dala som ju na chvíľku do chladničky a potom som celú tortu teda aj punčovinu pomazala krémom a tak poťahovala naraz z jedného kusa.Nemusíš sa báť poťahovke sa nič nestane a to som mala svoju domácu...Nech sa darí,držím palce
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Je to jedno zcoho je tá torta,bud korpusy alebo puncovina,ale v kazdom pripade musis pod potah natriet maslovy krém,Tak isto sa potahuju ako ostatné torty,ziadny trik.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
OK:) Ďakujem za rady. Ja sa len bojím tých záhybov a tak. Ale to už musí byť šikovný cukrár a v tom mu nijaká finta nepomôže :)No vyskúšam a uvidíme :)Ďakujem:)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
..rozgulaj velky rozmer potahovky, potom krasne obalis,
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahoj, ja ked robim prsia, tak vzdy z puncoviny, naplnim tortu, vytvarujem z puncoviny kopceky/prsia, dam stuhnut do chladnicky na 5-7 hodin, potom nozikom vyhladom a potriem maslovym kremom a zas dam do chladnicky poriadne stuhnuta potahujem. ked to nevyhladis, tak to bude vyzerat ako celulitida....pozri na moje prve, druhe prsia v albume, tam to je vidno. a zas ked das hrubsi potah tak aj s tym sa daju pekne skryt nedostatky.
nech sa dari
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj, ja som robila torzo 2x, na prsia som si upiekla 2 malé bábovečky, naplnila a dotvarovala punčovinou.... Punčovinu som mala z toho, čo som obrezala z torty..... netiekla, nebola mäkká.
Keď som si ich dotvarovala punčovinou, dala som to stuhnúť do chladničky (od večera do rána) a potom som to poťahovala.... nerobilo mi problém, robilo sa fajn, boli dobre stuhnuté........
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj , ja som minulý týždeň robila svoje prvé prsia a tiež som upiekla dva pláty srdce, potom do kompotovej misky som si povyrezovala dva plátky, jeden menším pohárom a druhý tou miskou, naplnila a zo zvyšku korpusu som robila punčovinu a prsia pekne vytvarovala. Po schladení v chladničke som natrela maslovým krémom a znova nechala stuhnúť. Potom som si rozváľala K2 asi na 4-5 milimetre a preložila na prsia a potom som pekne hladila, najprv medzi prsiami a potom postupne dole. Bála som sa toho , ale bolo to dosť ľahké. No a už len podprda a zdobenie. Zákazník bol veľmi spokojný a mal to aj s náplňou. Nech sa darí.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem veľmi pekne za rady :) Takže poriadne vyhladiť nech tam nie sú kopčeky a poriadne vychladiť a poťahovať ... Ok ..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ako potiahnem tortu prsia K2? Normálne ako okrúhlu a len to uhladkať? Alebo máte nato nejakú fintu :)? A ešte som sa chcel opýtať niektoré cukrárky písali že tvarujú alebo robia tie prsia z punčovej hmoty a potom to poťahujú ale ja sa bojím, nebude to tiecť alebo sa to deformovať keď by som to poťahoval?
Ďakujem za odpoveď z akejkoľvek časti mojich otázok:D:D