preslahana biela parizska
Pozrite si aj
reklama
reklama
ja som to takto nikdy nerobila, ja mám vždy smotanu, v ktorej je čokoláda a to spolu šľahám. A prešľahala som tiež - raz mi pomohlo, že som tam vliala trošku horúceho roztopeného masla a zároveň som to šľahala, inokedy nepomohlo ani to. tak skús
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojky,ja som ju tiež včera prešľahala, receptík mám trošku iný ale pomôhlo mi ked som ju znova nahriala a vychladila v zimnej vode a potom to šlo pa a nech sa darí
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tak skusila som nahriat vychladit a vyslahat a mam cokoladove maslo
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
Preslahala som slahacku uz zmiesanu s bielou cokoladou pomoze ked ju znova nahrejem a potom preslaham
Na biely čokoládový krém:
150 g bielej čokolády
75 g sladkej smotany v tekutom stave
200 g vyšľahanej sladkej smotany