reklama

Prečo sa nam stále zrazí plnka


reklama

ahoj .. chcela by som sa spytat preco ked robime krem z masla a pudingu tak sa nam krem stale zrazi .. aj ked maju obe izbovu teplotu dakujem ..

Pozrite si aj


reklama


reklama

Tak očividne nemajú Mrkám Ale takýto seknutý krém sa dá rýchlo napraviť...stačí trošku nahriať a potom dať opäť šľahať a krém sa vyrovná Úsmev

pridaj trochu nahriateho masla a prešľahaj, ja sa z tohoto dôvodu pudingovým vyhýbam, kým si to niekto vyslovene neželá

skus dať do horuceho pudingu hned po uvarení kusok masla alebo tuku ktorý používaš,určite sa ti to podarí,nech sa darí

evkaba, Pi, 15. 03. 2013 - 21:05

ja robim pudingove a nesmie sa to dlho šlahať lebo sa prešlahá

Tak konecne som zistila, preco sa to aj mne stava Váľam sa od smiechu po podlahe Váľam sa od smiechu po podlahe Váľam sa od smiechu po podlahe . Vyzera to tak, ze ho tiez preslahavamÚsmev. Super na buduce si na to dam pozor Tlieskam Tlieskam Tlieskam

Kisko, Pi, 15. 03. 2013 - 22:34

napríklad Palmela obsahuje vela vody,márne budes skúsat praktiky aj tak ti zrazí,ked nepuzívas maslo,tak skús margarín s vysokym obsahom tuku

lela566, So, 16. 03. 2013 - 00:38

Ja to robím opačne...potroche pridávam puding do masla a nie maslo do pudingu..a zatial sa mi to tak nezrazilo ..odskúšaj a uvidíš Úsmev Úsmev

Zuziv, So, 16. 03. 2013 - 10:00

Ja robievam pudingové krémy ale ešte sa my to nestalo .používam iba maslo 82 per.maslo ktoré najprv vyšlahám do penista a až potom spájam s pudingom ,pridám lubov.arómu a všetko poriadne prešlahám Áno Áno Áno Vyplazený jazyk Vyplazený jazyk Vyplazený jazyk

daj do toho postupne olé pudigovy prások a slahaj, krásne sa vyrovná :)

Mne sa minule sekol aj parižsky krém, keď som don dala maslo. Bolo mi z toho do plaču. Ale potom som to dala do mikrovlnky, seklo sa to ešte viac... Chichocem sa ale šľahala som do nekonečna a krem sa krásne spojil. Takže zachrániť sa to asi vždy dá Vyplazený jazyk

dasak, So, 16. 03. 2013 - 18:38

treba najskôr vyšľahať maslo a do masla pridávať puding a šľahať ... držím palce! mne dnes narobil šarapatu krém šľahaný nad parou a tiež sa mi to ešte nestalo Prekvapenie

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama