Prečo sa nam stále zrazí plnka
Pozrite si aj
Tak očividne nemajú Ale takýto seknutý krém sa dá rýchlo napraviť...stačí trošku nahriať a potom dať opäť šľahať a krém sa vyrovná
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
vies ako vyrovna sa do normalnu ale do rana sa nam znova troska sekne
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
pridaj trochu nahriateho masla a prešľahaj, ja sa z tohoto dôvodu pudingovým vyhýbam, kým si to niekto vyslovene neželá
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
skus dať do horuceho pudingu hned po uvarení kusok masla alebo tuku ktorý používaš,určite sa ti to podarí,nech sa darí
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja robim pudingove a nesmie sa to dlho šlahať lebo sa prešlahá
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Tak konecne som zistila, preco sa to aj mne stava
. Vyzera to tak, ze ho tiez preslahavam
. Super na buduce si na to dam pozor
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
napríklad Palmela obsahuje vela vody,márne budes skúsat praktiky aj tak ti zrazí,ked nepuzívas maslo,tak skús margarín s vysokym obsahom tuku
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja to robím opačne...potroche pridávam puding do masla a nie maslo do pudingu..a zatial sa mi to tak nezrazilo ..odskúšaj a uvidíš
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
lela566,robim tak isto a davam len 82% maslo
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja robievam pudingové krémy ale ešte sa my to nestalo .používam iba maslo 82 per.maslo ktoré najprv vyšlahám do penista a až potom spájam s pudingom ,pridám lubov.arómu a všetko poriadne prešlahám
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
daj do toho postupne olé pudigovy prások a slahaj, krásne sa vyrovná :)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Mne sa minule sekol aj parižsky krém, keď som don dala maslo. Bolo mi z toho do plaču. Ale potom som to dala do mikrovlnky, seklo sa to ešte viac... ale šľahala som do nekonečna a krem sa krásne spojil. Takže zachrániť sa to asi vždy dá
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
treba najskôr vyšľahať maslo a do masla pridávať puding a šľahať ... držím palce! mne dnes narobil šarapatu krém šľahaný nad parou a tiež sa mi to ešte nestalo
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahoj .. chcela by som sa spytat preco ked robime krem z masla a pudingu tak sa nam krem stale zrazi .. aj ked maju obe izbovu teplotu dakujem ..