potrebujem surne poradit!!hutny korpus
Pozrite si aj
použi tie čo si upiekla a môžeš ich poliať cukrovým rozvarom - budú vláčnejšie
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nevadí, polej kávou s rumou alebo tak, to sa stáva, preto nemusíš vyhadzovať korpus! ale ak nechceš odlož na punčovinu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja by som tiež dobre naliala kava+rum a bude dobre ak maš aj tvrdšie okraje potom trochu viac zrezat držim palce
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja bežne robím z 12vajec ale nie sú nejako hutné. pokaždé však polievam :)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ako radia dievčatá treba poliať a káva s rumom nič nepokazí práve naopak. Mám to odskúšané.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
uz sa mi tiez stalo, ze som mala inu muku a boli akesi tuhsie, polievam aj jahodovou stavou alebo dzemom zriedenym stavou z jahod a plus trochu rumiku... ak nie su pre deti... a nestazovali sa... kazdy den nie je nedela
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja by som určite upiekla nové korpusy...zákazník si za tortu zaplatí, tak nech má aj kvalitu...stalo sa to aj mne /omylom som nastavila inú teplotu na rúre/ a upiekla som nové...a toto polievanie kávou a rumom - nemá to rád každý, nám to napríklad vôbec nechutí...ale vyhodiť korpusy určite nie...odložiť na punčovinu /pre toho, kto má rád/...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no dievcata naplnila som..polievam stale to ani bez toho nejde rozvar dzem krem a ovocna napln...len chcem aby chutilo jak stale,moje korpusy su nadychane a keby bolo casu tak spravim nove a tieto rozdam hocikde to sa spapa ku kave dala som skusat aj svagrovi so svagrinou chutili,ze su vyborne jak futrt,ze to len ja vidim rozdiel..no tak neviem..budem sa modlit nech chutia neviem ci som ich aj neprevlhcila tentokrat
len aby boli vlacne..no nic drzte palce este idem piect jeden naplnene mam popotierat a hor sa do prace...len sa modlim nech im chuti ja som totiz presne v krajine, kde sa robia korpusy jak vata a dnu je to grisco s cukrom,takze nase slovenske torty su tu unikatne a ludia ich zboznuju..nechcem si to pokazit
drzte palce ja sa drzim pravidla,ze ludia maju zaplatit za kvalitu,tazke kazda drobnost mi vadi,chcem aby vsetko bolo ako najlepsie sa da
dakujem vam
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dievcata piekla som naraz 3korpusy a tym padom sa piekli dlhsie asi a slahala som naraz 12vajec,a korpusy na 3torty sa mi zdaju velmi hutne..chutovo su dobre,ale nie take nadychane, mam strasne vela tort na piatok rano a sobotu nemam cas nazvys,este mam na opatrovanie kamaratkinu 3rocnu dcerku,kedze vcera porodila,plus moju dceru a neviem co robit,piect nove,ci to nevadi?poradte mi rychlo prosim.zariskovat navlhcit,ci piect nove?