potahovka - akú?
Pozrite si aj
alebo si mam kupit v kaufl...marcipan Dr.Oetker? Mam vyskusane, ze na moju formu potrebujem 3 baliky..., co je cca 9 eur.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
http://tortyodmamy.sme.sk/forums/kupovane-potahovacie-hmoty
trocha si to poprečituj, prídeš na to, že ti nikto nebude vedieť dať konkrétnu odpoveď.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
idem čítať, ďakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj,ja pouzivam SMARTFLEX-VELVET, su rozne príchute a predavaju aj malych kyblikoch (1400g) za 8.50 ja som stym velmi spokojna
a co sa tyka uskladnenia staci riadne zabalit do saciku ,vratit do kyblika a skladovat na suchom mieste.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som s ňou začínala, doteraz s ňou pracujem a som spokojná
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja pouzivam len K2, velmi dobre sa mi s nou pracuje a aj chutovo je fajn. Na kazdom kilovom baleni je datum, do ktoreho sa ju snazim spotrebovat. Ak je este neotvorena, skladujem ju normalne v kuchyni na policke. Ak ju otvorim, davam ju do chladnicky.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
to ťa obdivujem, ja z tejto hmoty neviem nič urobiť, len keď treba niečo zo silik. formičky vytlačiť.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tiez pouzivam uz iba SMARTFLEX na kvetinky FLOWER, na potahovanie VELVET, odporucam vyskusat. hmota je trochu tvrdsia ked vytiahnes z kyblika ale parkrat premiesis a je v pohode potom. tu mas momentalne aj v akcii obe
http://www.cakedecorations.eu/cakedesign/eshop/11-1-Hmoty-Suroviny
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som začínala so smartflexom, lebo bol v malom balení, ale vyskúšala som pasta dama top a zistila som, že sa s ňou oveľa ľahšie poťahuje, neobschne tak rýchlo ako smartflex, ale na písmenká a ozdoby používam iba smartflex
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
doteraz som si stale vyrabala falosny marcipan,...ale uz sa mi nechce. Torty peciem pre rodinu tak 4-5x do roka. Aku potahovu hmotu mi poradite? Ak si kupim viac, vydrzi dlhsie? Ako ju uskladnit? Potrebovala by som iba na potahovanie, modelovanie mi velmi nejde. Dakujem