poradte prosím
Pozrite si aj
Ja často robievam jahodovo-citrónovú tortičku s vanilkovým korpusom a zákazníci si veľmi chvália. Nedávala by som tam iný druh korpusu zbytočne by sa tie chute bili...teda aspoň môj názor.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja by som k citronu dala urcite cokoladovy korpus na vyvazenie. aky citronovy budes robit? a citronovy a jahodovy krem m ozu ist spolu pekne dokopy. viem si to predstavit.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no rozmysla som na ten lemon curd - je dobry , ak mate nieaky dajte recept
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja by som urcite dala 1 vanilkovy korpus ,1 cokoladovy korpus a ked robis citronovu plnku tak mozes dat druhu jahodovu ale ja zvyknem skor tvarohovu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no tak dam vanielkovy aj cokoladovy , citronovu plnku+tvarohovu + jahody , uvidim čo z toho vznikne
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
A co takto cokoladovy, alebo kakaovy? tie dve suroviny sa krasne doplnaju a nadherny je aj pistaciovo-mandlovy, ako robim ja :
http://povvi.com/schuss-pistache-framboos-citroen/
Pod nazvom a hlavnym fotom klikni na SK a cely recept aj podrobny fotopostup si precitas v Slovencine- komentare mozne priamo v zavere rcp :)
Vela stastia :)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tu je recept na lemon curd: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=23263
a v kombinácii s týmito medovými korpusmi to nemá chybu: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=25943
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
andreao ... ten lemon curd vyzerá super... len nerozumiem, ked ho chcem použiť ako krém do torty a nie ho skladovať v pohári, tak čo... keď ho dovarím ho nechám vychladnúť, potom znova vyšlaham, alebo potom spojím s maslom?... dakujem za odpoved. M.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som to spojila s maslom a bolo to super
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem miruš... stačilo jedno, že? ...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
NO JA SOM DALA ASI 170G, UVIDIS PODLA TUHOSTI AKU POTREBUJES
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahojte babenky mam strašnu dilemu, zajtra mám robit tortičku a podmienka citronovy krem + este nieaky a korpusy 2 druhy.... no rozmyslala som , ze vanielkovy korpus a za otca neviem aky druhy korpus ku citronovemu kremu sa hodi ...aky druhy krem mam dat? mam aj tropical gel či niečo z toho vymysliet, neviem ...... poradte ak uz niekto niečo podobne robil . dakujem