poradte mi prosim
Pozrite si aj
mne sa to tiez uz stalo a v pohode, nic mu nebolo, takze kludne mozes nech sa dari
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem velmi pekne
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja ho nikdy nenechávam odstáť v chladničke. Zvyknem si ho večer uvariť, do rána vychladne na šporáku, večer si ešte vyberiem maslo, aby mali obe hmoty rovnakú teplotu a ráno spolu vyšľahám a plním. Ale robila som už aj tak, že som nemala čas čakať a vychladila som ho v studenej vode ako puding a prešľahala s maslom. Nič mu nebolo. Len obe hmoty musia mať rovnakú teplotu.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tak dufam ze sa mu nestane nic a vyslaha sa mi
este raz vam velmi pekne dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja ho občas robí tak, že ráno, kým idem do práce ho uvarím a strčím do chladničky a vyberiem z nej maslo. Pod večer na chvíľu vyberiem z chladničky hrnček a vmiešavam maslo, vždy to bolo v pohode. Nemali vždy rovnakú teplotu a zatiaľ sa mi nikdy nezrazil.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
neboj, vyslaha sa v pohode, ja si tiez niekedy uvarim rano, dam potom do hrnca s vodou,tak do chladnicky, na obed vyberiem von aj s maslom a o nejaku 1-2 hodinky slaham
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahojte zenicky-sikulky,idem robit falosny parizsky ale som si ho neuvarila vcera
mozm ho uvarit teraz a vecer vyslahat??nebude to odstate 24 hodin.....alebo radcsej mam skusit iny krem?DAKUJEM ZA KAZDU RADU
