POMOOOOC
Pozrite si aj
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Do plnky nikdy nedávaj kryštálový cukor, ešte tak do šľahanej,ktorá sa varí nad parou, ale hneď na začiatku šľahania. Ako píše Elena, cukor sa nerozpustí.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
...ja neverim ,ze sa rozpusti krystalovy cukor v plnke..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Davala som krystalovy do zltkov nad parou, vyzerali pekne vyslahane, pridala som kakao a rozpustenu cokoladu a vychladene som zmiesala s maslom-a ked som to ochutnala, tak tam boli citit jemne krystaliky
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nastrúhaj tam čokoládu prekryje ti cukor,ja dávam len kryštáľový cukor do plniek musíš dať pozor ked máš krém nad parou-navažila si dobre cukor?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Presne podla receptu, ale nahrievala som to v mikrovlnke, trosku to pustilo, nie je to tak vyrazne, tak snad to bude OK,musim dat druhykrat pozor-ale vdaka za tip-napadli ma sice orechy, ale cokolada by to naozaj vyriesila
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ked sa mi tak stane zatial som zvikla zohrievat nad parou kym sa mi celkom nerozpusti a potom dam na chladok alebo na balkon ked je zima a ten krem je potom akurat necitite tam tie krystaliky cukru
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte,som tu nova, robim penovku a v plnke mi zostali krystaliky cukru-moja chyba, neochutnala som to pred tym, ako som pridala maslo-je sanca na zachranu???dakujem