Plnka -šľahačka a biela čokoláda
Pozrite si aj
reklama
reklama
ja robievam často takéto krémy, používam síce rastlinnú šľahačku, ale treba to šľahať dlho predlho a kedže na to nemám nervy ručne, tak to hodím do robota a šľahá on... ja samozrejme nad ním stojím so založenými rukami a ked začne hustnúť tak už dávam sakra bacha,aby sa mi neprešľahal...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
...no veď toho sa bojím...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Musis to slahat dlhsie ale sledovat ked ti to zacne hustnut na tvoju predstavu,radsej zastav... Inak ti to ozaj zgrcne.Vela stastia.
Ja som zase urobila karamelovu slahacku velmi hustu,to bude sranda co s tym urobim
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
Robím plnku zo smotany a bielej čkolady...no je veľmi riedka....včera som ju uvarila a stála v chladničke asi 17hodín, dnes som ju vyšlahala, no zhustla inimálne, viac sa bojím šlahať aby sa nezgrcla, prosím ako dalej? Dala som aj trochu stužovača no pomohlo minimálne....neviem čo s tým!!!!