reklama

Plnka -šľahačka a biela čokoláda

ivanab , 09. 09. 2010 - 14:24

reklama

Robím plnku zo smotany a bielej čkolady...no je veľmi riedka....včera som ju uvarila a stála v chladničke asi 17hodín, dnes som ju vyšlahala, no zhustla inimálne, viac sa bojím šlahať aby sa nezgrcla, prosím ako dalej? Dala som aj trochu stužovača no pomohlo minimálne....neviem čo s tým!!!!Plačem

Pozrite si aj


reklama


reklama

karmelka (bez overenia), Št, 09. 09. 2010 - 15:10

ja robievam často takéto krémy, používam síce rastlinnú šľahačku, ale treba to šľahať dlho predlho a kedže na to nemám nervy ručne, tak to hodím do robota a šľahá on...Chichocem sa ja samozrejme nad ním stojím so založenými rukami a ked začne hustnúť tak už dávam sakra bacha,aby sa mi neprešľahal...

Faolan, Ne, 12. 09. 2010 - 20:46

Musis to slahat dlhsie ale sledovat ked ti to zacne hustnut na tvoju predstavu,radsej zastav...Úsmev Inak ti to ozaj zgrcne.Vela stastia.Mrkám Ja som zase urobila karamelovu slahacku velmi hustu,to bude sranda co s tym urobim Chichocem sa

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama