reklama

Plnka dotorty


reklama

Prsím Vás o nejaký dobrý čokoládový alebo orechový krém.ďakujem Úsmev

Pozrite si aj


reklama


reklama

Jannka, Pi, 29. 03. 2013 - 05:46

Do toriet robím iba tento čoko krém: 10 PL kr. cukor, 6 PL voda, 5 dg horká čokoláda, 2 Pl kakao - všetko uvarím na slabom ohni, aby sa cukor roztopila a voda prevrela, vychladnuté zmiešam s maslom. Podľa veľkosti torty a počtu masiel dupľujem čoko dávku. Zákazníci si veľmi chvália túto plnku. Nech sa darí Slnko

ahoj ja som nasla aj robim podla jednej zienky Henriety25 je aj tu na stranke falosny parizsky krem je suprovy Áno Áno Áno
Postup : uvarím 350g kryštál cukru s 250ml šľahačky a 2 žĺtkami, ak to zovrie odstavím a vmiešam 1 kakao (100g) a pridám 150g roztopeného tuku (Cera)- treba dobre premiešať, nech sa tám masa spojí. Nechám do druhého dňa prechladnúť, aby to bolo úplne tuhé a potom vmiešam 2 veľké kocky masla (500g) a trocha rumu. Vystačí mi to na menšiu tortu, keď potrebujem viac, robím dve dávky. A krém je výborný čokoládový......
a davam ho aj pod potah Tlieskam nech sa dari

Gitula, Pi, 29. 03. 2013 - 15:02

Ahoj ja zvyknem robiť tuto a nam to velmi chutí
300g kryš.cukru upalim na karamel prilejem 1 sladku smotanu a pre varim a potom pridam 100g horku čokoladu aby sa to rostoplilo,nechať vychladnuť v kuchyni a rozšahane maslo primiešam.je mnam Vyplazený jazyk
Možeš vybrať aku chceš ,nech sa ti dari Tlieskam Tlieskam Tlieskam

1 salko, 250g hery, 3-4Pol.lyž. kakao. Všetko spolu uvariť (aby sa hera roztopila a trochu začalo vrieť) a nechať vychladnúť a nakoniec vyšľahať. Je mnamkový Vyplazený jazyk A kým neni vyšľahaný (ale je ešte taký letný), tak ho dávam ako nugátovú náplň do šuhajd.

ďakujééééémste zlaté.vyskúšam.mne sa podchvílu čokoládový zrazil.aj izbova teplota ,aj kadečo a nič Smútok

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama