pečenie kopusu v miske
Pozrite si aj
Ahojcek Katarinka, ja ked som piekla vo velkej miske, tak ked som ju chcela po hodine vybrat z rury (pri 180 stupnoch), stale bola este taka vodnata. Evidetntne sa mi triasol vrch ako ked je este cesto tekute hoci korka uz na povrchu bola. Preto som to piekla dalsiu hodinu ale stale som do toho pichala sparatkom ci to uz je. Ale neotvaraj ruru skor ako po hodine, inak Ti cesto velmi klesne. Problem bol aj v tom, ze povrch torty bol dost tmavy, a tak som ho zoskrabala pred plnenim. NO som zvedava co napisu skusenejsie cukrarky, ci sa najde nejaky zlepsovak ...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som uz tiez robila lienku v miskach ale pri vacsom mnozstve vajec to nebolo ono, tak som urobila vo viacerycch miskach roznych velkosti, roznych sirok.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
katih
ja tiež tak robievam, lebo ked sa to robí s viacerých vajec naraz, tak sa musí dlho piecť a čím dlhšie pečiem, tým sa korpus viac zosušuje a potom je tvrdý.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Tiež som tak piekla, ale navrch som dala buď alobal alebo papier na pečenie.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
kočky, ďakujem vám veľmi pekne, asi sa na misku vybrdnem, a idem piect v normalnej okruhlej forme, na vrch dám korpus z malej misky (tie mam pekne upečene) a dotvarujem punčovinou.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som piekla dcere lienku (teda telo)v klasickej okruhlej forme. Korpus som po naplneni orezala do pozadovaneho tvaru. Hlavu som dorobila zo zvyskov, ktore sa mi zvysili z manzelovej torty (robila som obom torty naraz). Vsetko som potrela len kremom a potiahla MMF. Akurat som pridala fotku.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ked peciem v miske, davam na spodok taku ihlu, co sa pouziva na ruze. Prepeka sa teda aj odstredu a ide to rozhodne rychlejsie... Dovolila som si pouzit tento obrazok pre Vas: http://www.peceniehrou.sk/images/DSCF2576.JPG (Ak by s tym bol problem, prosim napiste, odstranim to)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som piekla lienky v 2 zapekacích oválnych miskách rôznej veľkosti. Na dno som dala papier na pečenie, po vybratí z rúry boli dobre prepečené, ja som žiadny problém s cestom nemala. Po naplnení som poukladala na seba a obrezala zvyšnú časť.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte dievčatá, potrebujem pomoc. Idem robiť tortu lienku, včera som si upiekla korpusy v miskách, a dnes, keď som to chcela prekrojiť, a tá vveľká časť, ktorú som piekla z ôsmych vajec sa mi úplne rozpadla. Spobok bol zbitý, akoby neupečený, a celý korpus sa rozpadal. Piekla som to vyše hodiny asi na 150 a neskôr na 170 stupňov. Som zúfala,
prosím, poraďte mi ako to piecť, a aký je najlepší korpus na niečo také. Menšia časť v menšej miske je super.