parížsky krém a jahody
Pozrite si aj
Ja robim len taku kombinaciu aj ked mne osobne sa tam hodia aj banany,ale kazdy pyta ako minule s tymi jahodami:O)
odkvapkam, porozkrajujem,a naukladam...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tiez robievam tuto kombinaciu, ale v obchodoch dostat cerstve po cely rok, ale aj zavarane su v poho,jahodky ten parizak krasne osviezia..... drzim palceky....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Tiež robievam parížsky s jahodami, ale dávam mrazené
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som raz robila túto kombináciu s jahodovým kompótom a zákazníčka si veľmi pochvaľovala, tak myslím, že aj toto je mňam... väčšinou robím s banánmi - to milujem
nech sa darí
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
je to fantastickááá kombinácia, určite ti ju odporúčam, zatial všetkým zákazníkom nesmierne chutí táto kombinácia a je velmi žiadaná....čoko krém s jahodami je vždy mňamky...ja používam mrazené jahody, a zvyknem ich preliať cukrovým rozvarom, a získaným sirupom polievam korpusy....je to fakt mňamka, odporúčam
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dievčence, ďakujem vám za radu, lebo ani som poriadne nespala pre túto plnku
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
jahody sú fajn...ale skúste maliny! to je úplná bomba! dávala som mrazené a je to fakt superkombinácia
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
a ešte kto bude taký milý a usmerní ma - parížsky krém - dobrý recept??
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja robim tento od Henriety...je perfektny aj pod potah...a v kombinacii s cernicami, jahodami, visnami...skvelyyyyy.......zatim vzdy vysiel a nikdy sa nezrazil....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ten robím aj ja je výborny, niekedy dám menej masla to je falošný parížsky ale myslela som taký pravý parížsky.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aj s višňami je to bohovské
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja len ten od Henriety robím a som sním veľmi spokojná a ovocia sa hodí rôzne
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Viem, že je tu dosť diskusie okolo parížskeho krému, no v tých starších diskusiách som sa nikde nestretla s kombináciou parížsky krém+jahody. Idem robiť na sobotu svadobnú tortu a chcú do nej spomínanú kombináciu plnky. Vy, ktoré pečiete častejšie a ktoré ste už takú kombináciu robili, prosím poradíte mi? Jahody budú z kompótu. Ďakujem za každú radu.