Parížský krém
Pozrite si aj
Mozno len pockat, kym sa poriadne torta schladi... Mozem sa opytat, kolo si dala tej slahajdy a cokolady?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Súhlasím s tým, čo napísala cookerka,ja som robila minulý týždeň, tiež som mala tú istú šlahačku, aj som ňou tortičku obtrela, bola len pre nás, tak som nepoťahovala, len čokoozdoby. Zo začiatku sa mi tiež zdala redšia, ale v chladničke stuhla a bola super ešte v nedeľu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Musíš počkať kým stuhne v chlade - ja dávam do parížskeho krému jedno mascarpone - mam istotu, že mi krém nepustí. Vyskúšaj - chuť je fantastická.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Presne to isté robím aj ja a plnka je z toho naozaj veľmi lahodná
A taktiež mi zhustne v chladničke, teraz je dosť teplo, tak sa rýchlejšie topí...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dala som 3 varené čokolády a 3 poháre šlahačky.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
neprešlahala si? mne sa to stávalo keď som dlho šlahala
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Včera som urobila parížský krém s 30%-nej lidl šlahačky dnes som to rozmixovala bola hustá ako vždy naplnila som tortu, a teraz sa mi zdá že je riedšia ako inokedy. Teraz neviem či sa to len topí, a v chladničke sa mi stvdne alebo je nejaká chyba. Už som robila vela krát a vždy to bolo dobré. Čo mám robiť?