reklama

Parížský krém


reklama

Včera som urobila parížský krém s 30%-nej lidl šlahačky dnes som to rozmixovala bola hustá ako vždy naplnila som tortu, a teraz sa mi zdá že je riedšia ako inokedy. Teraz neviem či sa to len topí, a v chladničke sa mi stvdne alebo je nejaká chyba. Už som robila vela krát a vždy to bolo dobré. Čo mám robiť?

Pozrite si aj


reklama


reklama

Mozno len pockat, kym sa poriadne torta schladi... Mozem sa opytat, kolo si dala tej slahajdy a cokolady?

Súhlasím s tým, čo napísala cookerka,ja som robila minulý týždeň, tiež som mala tú istú šlahačku, aj som ňou tortičku obtrela, bola len pre nás, tak som nepoťahovala, len čokoozdoby. Zo začiatku sa mi tiež zdala redšia, ale v chladničke stuhla a bola super ešte v nedeľu

zuzka09, Pi, 27. 07. 2012 - 07:50

Musíš počkať kým stuhne v chlade - ja dávam do parížskeho krému jedno mascarpone - mam istotu, že mi krém nepustí. Vyskúšaj - chuť je fantastická. Áno

Áno Áno Áno Presne to isté robím aj ja a plnka je z toho naozaj veľmi lahodná Úsmev A taktiež mi zhustne v chladničke, teraz je dosť teplo, tak sa rýchlejšie topí...

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama