parížsky krém...
Pozrite si aj
ahoj, ja som dnes skoncila kurz cukrarka a tam sme sa učili že parižsky krem je smotana, kakao, čokolada, cera a na druhy den vyšlahat. a parižska šlahačka je vyslahana smotana s kakaom.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tortička dakujem za expresnu odpoved.
a Cera??? stužený tuk? a to všetko naraz nahádžem a nad parou rozpustím? a ešte pomer surovím by si mi prosím mohla
a pochváľ sa,kde si chodila na kurz? ja by som tiež strááášne rada nejaký absolvovalaaa
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no neviem odkial si, ale kurz sa robi na škole v Revucej... stoji 330,-eur a trva 250 hod
Ano cera... no musim to pozriet... momentik
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
No neviem ako to musí chutiť s tou Cerou ale keď tak učia... Ja robím parížsky tak že dám variť šlahačku a do nej dám hneď za studena varovú čokoládu a len za stáleho miešania počkám, kým sa mi čokoláda rozpustí odstavím a na druhý deň vyšlahám a je mňamkyyyy
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Je tu niekde celý postup.Tento krém s cerou a maslom aspon my tu na tejto stránke voláme falošný paríž.krém.U mna a mojich zákazníkov je na 1.mieste.S banánmi super
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tu je : http://www.tortyodmamy.sk/content/plnky-do-torty... uplne dolu..myslim s tou cerou..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
konecne som objavila novy recept na kremik urcite vyskusam
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte. Chcela by som sa poradit. Do parizskeho kremu musim vzdy pouzit varovu cokoladu? Aj ked sa jedna o parizsky krem s bielou cokoladou, mysli sa tym varova? Dakujem za radu.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
čo ja viem tak varová čokoláda je tmavá ale myslím že ak dáš bielu čokoládu nič sa tomu nestane ale asi by som jej dala trošku viac ako je v recepte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahojte šikulky!
ja poznám parížsky krém z prevarenej šlahačky s čokoádou.
ale našla som recept,kde sa sa nakoniec zamieša aj maslo.
a další recept kde sa šľahá nad parou smotana so žĺtkami,a tiež do vychladnutého maslo..
máte to niekto vyskúšané?
a ako sa teda vlestne robí "originál" parížsky krém???
Pekný deň!