Parížska šlahačka s čokoládovou polevou..môže byť?
Pozrite si aj
reklama
reklama
nemalo by sa nič stať. Na parížske rožky by mala ísť tiež par.šľahačka a máčajú sa v čokoláde. Len dobre pred polievaním vychladiť tortu a čokoládu nemať priamo horúcu ztopenú, ale trošku postátu, schladnutú.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Luciciko dortík nech dobře vychladit,jak píše mirkamoha,do polevy přidej lžíci oleje a musí být jen vlažná a polévej,jde to výborně,určitě se ti vše podaří!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
presne jak devčatá radia ,nech sa Ti podarí,ja to často robím je to fajn mnam
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem vam kocky velmi pekne za rady..uz budem mat istotu ze to ta slahacka zvladne :D
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ako vravia babenky, bude to ok, je to pre nas chutnejsia kombinacia ako s potahom... ja robim casto taketo s tmavym alebo bielym parizakom a poliate cokoladkou, u nas potah velmi nejde :
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Odporúčame
reklama
reklama
Ahojte ... potrebovala by som poradit..idem robit tortu s parizskou slahackou.. / nie parizskym kremom/..mozem ju poliat cokoladovou polevou? nerotopi sa mi ta slahacka? ma s tym niekto skusenost? rada by som totiz tu tortu opatlala tou slahackou a potom popolievala cokoladou..zakaznicka nechce potahovanu tak som vymyslela takuto variantu.. :D dakujem za kazdu radu..