Parížska plnka do mrazáku?
Pozrite si aj
Ja som ho do mraziaka dala, po rozmrazení bol zrazený . Máte niekto inú skúsenosť?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
jednoduche..spapat..a ak nebudes vladzat papat,tak posli mne..ja aj MM zboznujeme,takze sa urcite nepokazi
..ale teraz uz vazne..pokial viem,tak slahackove veci nemaju ist do mraziaku,lebo sa potom seknu,takze ja by som neriskovala..to radsej fakt zjedzte doma a nabuduce si sprav cerstvy
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja davam a nikdy som nemala problem. Po vybrati-rozmrazeni treba vyslahat a je uplne v pohode.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Uplne kludne, ja to tak robim,po rozmrazeni trochu preslaham a je to.Torta bude urcite uplne v pohode.Ale je pravda ze casto nemrazim,uz som sa naucila odhadnut mnozstvo
Teda pre upresnenie, ja mrazim falosny parizsky,parizsku slahacku by som nemrazila
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som mrazila aj parizak, aj pudingovy.. a obidva sa mi po rozmrazeni zrazili.. slahala som, aj nad parou, aj pridala viac masla a nic sa nezmenilo.. stale to bolo zrazene.. takze.. ja uz nemrazim..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja mrazím v pohode. Po rozmrazení je síce zrazený, ale stačí odobrať trochu krému (zopár veľkých PL) zvlášť do hrnca nahriať, taký teplý dať do ostatného krému a vyšľahať. Je to v pohode.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Vďaka za rady, určite vyskúšam.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte všetci, prosím Vás o radu. Zostalo mi kopec parižskeho krému a neviem čo sním. Môže ísť do mrazničky a o týždeň a pol do torty? Aká bude? Nemám s tým skúsenosti. Ďakujem všetkým za radu.