reklama

Parížska plnka do mrazáku?

Petina , 28. 04. 2011 - 14:34

reklama

Ahojte všetci, prosím Vás o radu. Zostalo mi kopec parižskeho krému a neviem čo sním. Môže ísť do mrazničky a o týždeň a pol do torty? Aká bude? Nemám s tým skúsenosti. Ďakujem všetkým za radu.

Pozrite si aj


reklama


reklama

marka, Št, 28. 04. 2011 - 16:16

Ja som ho do mraziaka dala, po rozmrazení bol zrazený Smútok . Máte niekto inú skúsenosť?

AnnaK, Št, 28. 04. 2011 - 16:25

jednoduche..spapat..a ak nebudes vladzat papat,tak posli mne..ja aj MM zboznujeme,takze sa urcite nepokazi Vyplazený jazyk Vyplazený jazyk Vyplazený jazyk ..ale teraz uz vazne..pokial viem,tak slahackove veci nemaju ist do mraziaku,lebo sa potom seknu,takze ja by som neriskovala..to radsej fakt zjedzte doma a nabuduce si sprav cerstvy

anka999, Št, 28. 04. 2011 - 16:35

Ja davam a nikdy som nemala problem. Po vybrati-rozmrazeni treba vyslahat a je uplne v pohode. Mrkám

Daducha, Št, 28. 04. 2011 - 17:03

Uplne kludne, ja to tak robim,po rozmrazeni trochu preslaham a je to.Torta bude urcite uplne v pohode.Ale je pravda ze casto nemrazim,uz som sa naucila odhadnut mnozstvo Váľam sa od smiechu po podlahe
Teda pre upresnenie, ja mrazim falosny parizsky,parizsku slahacku by som nemrazila

ja som mrazila aj parizak, aj pudingovy.. a obidva sa mi po rozmrazeni zrazili.. slahala som, aj nad parou, aj pridala viac masla a nic sa nezmenilo.. stale to bolo zrazene.. takze.. ja uz nemrazim..

Julča, Št, 28. 04. 2011 - 20:20

Ja mrazím v pohode. Po rozmrazení je síce zrazený, ale stačí odobrať trochu krému (zopár veľkých PL) zvlášť do hrnca nahriať, taký teplý dať do ostatného krému a vyšľahať. Je to v pohode. Áno Áno Áno

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama