reklama

parizska plnka


reklama

no sikulky zmiesala som rastlinnu smotanu so zivocisnou 1ku 1 a pridala 500g cokolady a dala stuhnut do chladnicky do rana Prekvapenie tak dufam ze ked to vyslaham tak to bude dost tuhe Kvietok slahacku pilos som zvarila s cokoladami a potom pridala HOLE a zamiesala to spolu a tak dala do chladnicky (niekde som citala ze Hole sa nesmie varit) boze mam taky strach Plačem dufam ze sa mi to podari Torta Torta Zlomené srdce Zlomené srdce ak to mozem este vylepsit tak rychlo radte
dakujem Kvietok Slnko Kvietok Slnko

Pozrite si aj


reklama


reklama

zou, Pi, 27. 05. 2011 - 10:26

Hole sa moze varit, mam to odskusane, len treba davat pozor na to, ze Hole je uz sladena, takze menej cukru!!!!! Áno Áno Áno Áno Áno Áno

mana1, Pi, 27. 05. 2011 - 10:43

Ja som už tiež varila Hole šlahačku ale mne sa ten krém skore stále zrazí neviem prečo minule som dávala nevyšlahaný bol taký hustý tak som ho len natrela . Zlomené srdce Zlomené srdce Zlomené srdce

Bejulik, Pi, 27. 05. 2011 - 12:04

A nedala si veľa čokolády? Ja som s ňou veľmi spokojná. A možno Ti baby poradia aj značku dobrej čoko. Držím palce Slnko

xmariex, Pi, 27. 05. 2011 - 16:43

moj experiment s parizskou slahackou dopadol celkom dobre az nato ze sa mi to zdalo malo huste a bala som sa ci mi to dostatocne ztuhne tak som tam dala pre istotu zelatinu za studena a je to super dcera povedala ze je to bomba prudko cokoladova Veľký úsmev Veľký úsmev a to bola od nej velka pochvala bo ona je voci mne velmi kriticka Chichocem sa Chichocem sa

hedinka, Ne, 29. 05. 2011 - 14:59

baby poprosím vas o presny recept na parížsku plnku,kedy prevarit, či obidve šlahačky a tak.dík moc

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama