parizska plnka
Pozrite si aj
to 1 ku 1 bolo 0,5l slacky rast. 0,5l zivocisn.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dobrý nápad, potom napíš ako to dopadlo
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
A prečo sa nesmie Hole variť?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Hole sa moze varit, mam to odskusane, len treba davat pozor na to, ze Hole je uz sladena, takze menej cukru!!!!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som už tiež varila Hole šlahačku ale mne sa ten krém skore stále zrazí neviem prečo minule som dávala nevyšlahaný bol taký hustý tak som ho len natrela .
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
A nedala si veľa čokolády? Ja som s ňou veľmi spokojná. A možno Ti baby poradia aj značku dobrej čoko. Držím palce
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
moj experiment s parizskou slahackou dopadol celkom dobre az nato ze sa mi to zdalo malo huste a bala som sa ci mi to dostatocne ztuhne tak som tam dala pre istotu zelatinu za studena a je to super dcera povedala ze je to bomba prudko cokoladova
a to bola od nej velka pochvala bo ona je voci mne velmi kriticka
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
baby poprosím vas o presny recept na parížsku plnku,kedy prevarit, či obidve šlahačky a tak.dík moc
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no sikulky zmiesala som rastlinnu smotanu so zivocisnou 1ku 1 a pridala 500g cokolady a dala stuhnut do chladnicky do rana
tak dufam ze ked to vyslaham tak to bude dost tuhe
slahacku pilos som zvarila s cokoladami a potom pridala HOLE a zamiesala to spolu a tak dala do chladnicky (niekde som citala ze Hole sa nesmie varit) boze mam taky strach
dufam ze sa mi to podari
ak to mozem este vylepsit tak rychlo radte

dakujem