palmarin verzus helia
Pozrite si aj
Najlepšia je HERA - príjemnej smotanovej chuti......
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Že je drahšia ako ostatné? Kúpim si, keď je akcia 50kusov, dám do chladničky, však si dobre pozrem akú majú záručnú lehotu cca 1/2 roka.
Všetky obchodné reťazce čo sú na Slovensku, mám okolo nášho baráku, takže možností na zľavy mám dosť.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja pouzivam iva Zlatu Hanu z Lidlu, je super vobec nema chut za margarinom
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Suhlasim, aj ja davam Zlatu Hanu, ale zatial len 1:1 s maslom. Maslo je predsa len nenahraditelne. Ale Zlatu Hanu vobec necitit po margarine.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aj ja použivam HERU je lahodna, Zlatu Hanu som nemala ale asi vyskušam pa
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
JA pouzivam jedine margarin,ktory je na vahu...kupujem ho v agromilku...zo vsetkych sa mi osvedcil najlepsie tento...ale kazda ma ine skusenosti...trimem palce
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja používam len 82% maslo, a každý kto ochutnal hneď zacítil že tam nie je žiaden margarín, a ani nikto nechce iný krém ako s maslom :)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja tiež ( len v lete keď sú horúčavy miešam maslo s Palmelou v pomere 2:1 ), jedine pre alergikov na mlieko robím z Palmely
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja tiez
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja pouzivam iba vylucne maslo,ale vyskusala som aj Zelu a bola vyborna
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja pouzivam tiez heru a palmelu alebo palmarin iba na suche kolaciky do cesta ked miesim a na zelanie robim s maslom ale tiez pridam aj heru aby to lepsie drzalo lebo z masla je plnka dost riedka
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte, ja pouzivam klasicke maslo...alebo Zlatu Hanu z lidla:))) Zatial sa nikto nestazoval:)))
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja len 82 % maslo, lebo ešte pred tým sa ma vždy opýtaju , že čo davam do tort, takže vycibrene jazyčky hned zistia, ale sto ludi sto chuti.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Aj ja, ale keď robím zákusky alebo tortu pre rodinu /zadarmo/, dávam Heru. Nám chutí.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Aj ja súhlasím s vami, že najlepšie je riadné maslo. Ale v lete ho tiež miešam s Palamrínom, alebo Herou. Nikdy by som zákazníkom nedala tie lacné margaríny, ktoré sa kupujú na váhu, lebo je to hneď cítiť. Mala som z cukrárne aj takúto tortu a vôbec sa nedala jesť. Čistá umelina. Ak sa dajú do torty kvalitné suroviny, tak je to úplne o niečom inom ako tie nekvalitné lacné náhrady.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ali mas pravdu, maslo je maslo....je to uuuplne ina chutovka!!!!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
teraz prvý krát som mala Zelu delikates a je výborná. Ináč som užívala normálny margarín na váhu keď je k nemu uvarený dobrý základ tak plnka je výborná, Helia a Hera sa mi nejako nepáčia, neviem prečo a maslo nie každý chce pre jeho výraznú chuť/napr. ani môj syn/.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj dievčata, rada by som vedela, ktoré maslo - palmarin alebo heliu - pridavate do kremov. Ktore je lepsie???
