reklama

palmarin verzus helia


reklama

Ahoj dievčata, rada by som vedela, ktoré maslo - palmarin alebo heliu - pridavate do kremov. Ktore je lepsie??? Hambím sa Hambím sa Hambím sa

Pozrite si aj


reklama


reklama

Irma, So, 22. 01. 2011 - 23:40

Najlepšia je HERA - príjemnej smotanovej chuti......

Irma, So, 22. 01. 2011 - 23:53

Že je drahšia ako ostatné? Kúpim si, keď je akcia 50kusov, dám do chladničky, však si dobre pozrem akú majú záručnú lehotu cca 1/2 roka.
Všetky obchodné reťazce čo sú na Slovensku, mám okolo nášho baráku, takže možností na zľavy mám dosť.

selenka, Ne, 23. 01. 2011 - 14:03

Suhlasim, aj ja davam Zlatu Hanu, ale zatial len 1:1 s maslom. Maslo je predsa len nenahraditelne. Ale Zlatu Hanu vobec necitit po margarine. Slnko

anka999, Ne, 23. 01. 2011 - 08:55

aj ja použivam HERU je lahodna, Zlatu Hanu som nemala ale asi vyskušam pa Chichocem sa

JA pouzivam jedine margarin,ktory je na vahu...kupujem ho v agromilku...zo vsetkych sa mi osvedcil najlepsie tento...ale kazda ma ine skusenosti...trimem palce Úsmev

renka74, Ne, 23. 01. 2011 - 09:31

ja používam len 82% maslo, a každý kto ochutnal hneď zacítil že tam nie je žiaden margarín, a ani nikto nechce iný krém ako s maslom :)

zlatat, Ne, 23. 01. 2011 - 09:57

Tlieskam Tlieskam ja tiež ( len v lete keď sú horúčavy miešam maslo s Palmelou v pomere 2:1 ), jedine pre alergikov na mlieko robím z Palmely

Ja pouzivam iba vylucne maslo,ale vyskusala som aj Zelu a bola vyborna Slnko

salenka, Ne, 23. 01. 2011 - 11:57

ja pouzivam tiez heru a palmelu alebo palmarin iba na suche kolaciky do cesta ked miesim a na zelanie robim s maslom ale tiez pridam aj heru aby to lepsie drzalo lebo z masla je plnka dost riedka Bozkávam

dagaz, Ne, 23. 01. 2011 - 12:34

Ahojte, ja pouzivam klasicke maslo...alebo Zlatu Hanu z lidla:))) Zatial sa nikto nestazoval:)))

Zakulka, Ne, 23. 01. 2011 - 12:49

ja len 82 % maslo, lebo ešte pred tým sa ma vždy opýtaju , že čo davam do tort, takže vycibrene jazyčky hned zistia, ale sto ludi sto chuti.

Aj ja, ale keď robím zákusky alebo tortu pre rodinu /zadarmo/, dávam Heru. Nám chutí.

Ali 80, Ne, 23. 01. 2011 - 13:04

Aj ja súhlasím s vami, že najlepšie je riadné maslo. Ale v lete ho tiež miešam s Palamrínom, alebo Herou. Nikdy by som zákazníkom nedala tie lacné margaríny, ktoré sa kupujú na váhu, lebo je to hneď cítiť. Mala som z cukrárne aj takúto tortu a vôbec sa nedala jesť. Čistá umelina. Ak sa dajú do torty kvalitné suroviny, tak je to úplne o niečom inom ako tie nekvalitné lacné náhrady.

Ali mas pravdu, maslo je maslo....je to uuuplne ina chutovka!!!!!

teraz prvý krát som mala Zelu delikates a je výborná. Ináč som užívala normálny margarín na váhu keď je k nemu uvarený dobrý základ tak plnka je výborná, Helia a Hera sa mi nejako nepáčia, neviem prečo a maslo nie každý chce pre jeho výraznú chuť/napr. ani môj syn/.

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama