Ovocie do f.prižáka
Pozrite si aj
Mne by tam najviac chutili banány. Nemám rada všeho chuť ale napr. moja sestra by si na tvojej kombinácii pochutila. Záleží od toho, čo má rád konečný spotrebiteľ
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ďakujem...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja teraz po novom robim falos.parizak s mrazenym lesnym ovocim a vsetci len tu vypytuju...ze vsetkym veeelmi chuti...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj, minule kamaratka doniesla: parizsky krem, nastriedacku z orechovym, a pod ne (vlastne na zvlhcenie korpusov namiesto lekvaru), brusnice uvarene so zelatinou, tak do polotekuta. Mne osobne to prislo kyslejsie, ale oni to zboznuju. Takze ako pise Kazuso, zalezi od toho komu to ide. Ale medzi nami, lesne ovocie urcite lepsia varianta oproti tomu, ze v minulosti skoro vsade isiel vylucne lekvar. Zelam, nech sa podari, a nech vsetkym velmi chuti !
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem všetkým, dala som tam to lesné ovocie...vyzerá to chutne...snáď bude aj chutiť
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dievčaťá, a to lesné ovocie pod krém dávate iba rozmrazené, alebo ho aj dajako predtým upravíte (napr. pocukrovať, nech pustí šťavu, alebo chvíľu povariť?....)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som dala mrazene a tesne predtym ako som to poukladala na krem som ho obalila v praskovom cukre...ale dala som krem aj na korpus, ktorym som ho prikryvala, tak sa stava nedostane von.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som ho len naukladala medzi krém, bála som sa že to bude veľmi sladké, ked to pováľam v cukre
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
iba rozmrazene...s cukrom je to moc sladke...ja davam korpus krem ovocie krem korpus...a vsetkym chuti...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
to ovocie je take kyselkave, ze tam ten cukor vobec nie je citit a v kombinacii s tym sladkym kremom je uplne super.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte, robím tortu s f.parižskym krémom, uvažujem či tam pridať lesné ovocie, mrazené. Ešte som nerobila f.parižák s ovocím, tak neviem či to bude oK. Bude tam aj orechová plnka a zvažujem karamelovú...alebo mi poradíte ? aká by sa tam ešte hodila? Vopred všetkým ďakujem.