reklama

ostré okraje

nana5 , 18. 06. 2012 - 08:33

reklama

Ako docieliť aby okrej torty a vrch torty spolu tvorili úplne ostrú hranu -pravý uhol ?Všetko dotvarovať vrstvou krému pod poťah alebo vrch zrezať do rovna ešte pred potieraním krémom?Do krému pod poťah aj zapracovávate rozdrvený korpus ?

Pozrite si aj


reklama


reklama

Spagi, Po, 18. 06. 2012 - 09:29

ani to nepomoze... ved sa tam aj pise, ze uhol je 115 stupnov

Spagi, Po, 18. 06. 2012 - 09:32

Nestaci aby si mala ostre hrany pred potahovanim. Ked das na tortu potah, hrany budu opat oble. Potah na torte musis potom zahladit tak, aby boli hrany ostre - skus dve zehlicky. Potah na hrane treba vyformovat, povytahovat tu hranu a zahladit.

Vearginia robila taketo ostre kraje na tortach...nadherne jej to vyslo...ma aj postup na to...napis jej cez kontaktny formular... Mrkám Mrkám Mrkám

urcite minimalne vybrat tip korpusu, ktory je TUHY a nedrobi sa, ked donho zarezes Mrkám

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama