ostré okraje
Pozrite si aj
nedávno to tu bolo http://www.tortyodmamy.sk/ostre-hrany-na-torte , treba hladať
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
k tomu všetkému, čo si písala ty, pridaj toto a výsledok musí byť perfektný: http://www.pravacokolada.sk/sk/kostice-radielka-zehlicky/434-zehlicka-n…
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ani to nepomoze... ved sa tam aj pise, ze uhol je 115 stupnov
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Nestaci aby si mala ostre hrany pred potahovanim. Ked das na tortu potah, hrany budu opat oble. Potah na torte musis potom zahladit tak, aby boli hrany ostre - skus dve zehlicky. Potah na hrane treba vyformovat, povytahovat tu hranu a zahladit.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Vearginia robila taketo ostre kraje na tortach...nadherne jej to vyslo...ma aj postup na to...napis jej cez kontaktny formular...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
urcite minimalne vybrat tip korpusu, ktory je TUHY a nedrobi sa, ked donho zarezes
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
JA osobne to uhladzujem 2 zehlickami,jednu z boku a druhu z vrchu na krajoch sa dotykaju,a tak vytvaraju ostru hranu....
http://www.youtube.com/watch?v=zf13AjBTZIg&feature=player_detailpage
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ako docieliť aby okrej torty a vrch torty spolu tvorili úplne ostrú hranu -pravý uhol ?Všetko dotvarovať vrstvou krému pod poťah alebo vrch zrezať do rovna ešte pred potieraním krémom?Do krému pod poťah aj zapracovávate rozdrvený korpus ?