orezat piskotukedy?
Pozrite si aj
ja vyrezávam pred naplnením, keď robím iný tvar než mám upečený, pripravím si ako ma torta vyzerať a potom plním a dotváram, ale keď mám pláty s plechu a potrebujem zarovnať, tak najprv naplním a potom obrežem okraje ako pri koláči
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Janaab,upiekla som na plechu.Naplnim falos.parizskym,necham stuhnut a tak orezem?Mam 4 piskoty+krem nebude sa to zle zarovnavat?Potom dam Withe Icing,nevies pod neho moze ist falos. parizsky,aleba dat len maslo s cukrom?Vopred dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
..to zalezi co budes vyrezavat,lebo niekedy je dobre ked je naplnene,stuhnute...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Faloš.pariz.moze ist pod marcipan,len aby bol pomer kremu a masla 1:1.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Orezavat resp.vyrovnavat budem,len kraje.Tak ako to mam spravit?Parizsky krem robim:250ml slahac.smot,300g kr.cukor,2zltka,100g kakao,200g cera,500g maslo.Mozem to potiahnut Withe icing?Vopred dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja nedavam tolko cukru-je to az moc sladke,aj cery davam menej,aj masla.Ale ty to vyskusaj podla receptu a na buduce budes vediet ci ti taky vyhovuje.A pod potať moze takto ist ako si to napisala.Vacsina mojich tort je plnena tymto kremom a boli v pohode.Aj teraz plnim fal.parižákom....držím palce nech ti to vyjde.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja robím teraz kombajn,mala som orechové pláty pečené na plechu,včera som to naskladala na seba ,zhruba ako to má vyzerať,naplnila falošným parížakom,dala sstuhnúť a dnes som to ešte doorezávala do potrebného tvaru.
potrela parížskym kremom,dala ešte na chvíľu do chladničky a idem poťahovať
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Baby kedy orezat piskotu?Pred ci po naplneni?Vdaka