Nie maslové krémy
Pozrite si aj
tak ja ti môžem odporučiť tvarohový krém od JUDIT (vpravo hore si daj vyhľadať tvarohový krém od nej, som na inom PC, takže ho nemám pri sebe) je fakt výborný a nie je tam cítiť maslo. Ak sa nemýlim, ide tam 0.5 l mlieka, 2 vanilkové pudingy, 0,5 kg tvarohu jemného a je fakt eňo ňuno
. Ja som si ho veľmi obľúbila,idem ho robiť aj dnes, ale možno ešte nejaké iné poradia
držím palčeky
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem Zdenka
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nemáš zač
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
našla som ti tu link na tú plnku http://www.tortyodmamy.sk/content/svieza-tvarohova-plnka kukni
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
A čo tento krém? Tento chcem skúsiť na druhú tortu.
Krém. Z 3 dkg masla a múky urobíme bledú zápražku, ktorú zalejeme teplým mliekom a varíme bešamel do zhustnutia. Necháme vychladnúť. Vymiešame 30 dkg masla s 20 dkg cukru (ak tortu poťahujem, dávam cukru trochu menej, pridáme kakao podľa chuti a zašľaháme bešamelovú hmotu a môžeme plniť. Je naozaj vynikajúca, môže sa spestriť naukladaním banánov na krém. Pôvodne som ju polievala čokoládou a zdobila šľahačkou. Ešte sa nestalo, že by niekomu nechutila.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Jejjj ved ja ho mam pod rozpravkovym kremom spred asi 15 rokmi a je fak SUPER.Vdaka,že si mi ho pripomenula...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
...skús trasený krém, na jednu šľahačku dáš jeden puding Ole plus cca 1,5 dcl šťavy ovocnej plus ovocie, všetko šupneš do nádoby, ktorá sa dá uzavrieť, dobre zavrieš a potrasieš a krém je hotový....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Nie je príliš sladký ?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
...práveže vôbec nie je sladký, je taký osviežujúci... zatiaľ všetci, čo ho jedli, mi povedali, že je super, lebo nie je sladký, ale lahodno-ovocný....
a musím povedať, že u nás doma je to najobľúbenejší krém!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahoj a kolko slahacky, tu mame rozne slahacky a nie sua si rovnake ako na slovensku velkostou....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
...250 ml....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Aj zeesan môžeš použiť ako plnku do torty. Sú výborné, tam vôbec nejde maslo iba šlahačka, voda + ten ochutený prášok. Je to rýchlovka, máš to za 10 minút! Ja som práve dnes dokončila tortu a dala som tam jogurtový zeesan a ovocie! Posielam aj link!
http://www.peceniehrou.sk/index.php?main_page=index&cPath=1_189_191
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ak sa mozem opytat, ten zeasan je hotova zmes? kde kupujete? a aj ten puding ole co bol spominany vyssie na traseny krem nemoze byt aj nejaky obycajny puding od dr. oetkera? jha tiez nemam rada maslove plnky
skor taketo
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
zeasan môžeš kúpiť v internetových obchodoch... a puding je Creme Ole od Dr.oetker, nusí byť lewn tento, lebo ten sa pripravuje bez varenia, čiže je vhodný n a trasenie, ono totiž do nádoby vleješ smotanu, šťavu, dáš tam ovocie a prisypeš ten pudingový prášok, zavrieš, potrasieš a je to.....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem vam, uz je mi to jasne a aj viem ktory je to
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
puding Ole je instantný za studena takže sa nedá nahradiť pudingom, ktorý terba variť, a zeasan je prášok- stužovač šlahačky a da sa kupiť v internetových obchodoch, treba popozerať kde aký majú
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Myskatoppo: Tam máš hore nad tebou link na zeesan! Práve pre to som tam dala, aby ste to nemuseli hľadať!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
hm..nevsimla som si pre mna je tu vela noveho info a veci co nepoznam
a ten zeasan nemozem nahradit obycajnym stuzovacom slahacky?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte "cukrárky" ..som začiatočníčka a potrebujem radu. Zháňam nie maslové krém ..niečo ľahké, nie mastné /napr.z hery/ ... nechcem aby tam bolo cítiť maslo. Idem robiť jahodovú tortu ...poraďte mi nejaký krém / overený /. DAKUJEM Peceniu zdar :oD