reklama

nastavovany čokoládový

Lucyta , 13. 02. 2013 - 11:59

reklama

Myslíte, že do nastavovaneho korpusu môžem pridať čokoládu? Zákazník si žiada čokoládový korpus z čokolády s obsahom kakaa 86% ... A kedy a ako ju tam mám dať?

Pozrite si aj


reklama


reklama

dadika, St, 13. 02. 2013 - 13:17

Ahoj, rozpusti si čokoládu vo vodnom kúpeli a pridaj ju do žĺtkov s cukrom a až potom múku a ostané suroviny. Slnko

Ahoj, ano presne ako pise dadika, vyslahaj si zltka s cukrom a taku trosku uz vychladnutu cokoladu do nich nalej a zaslahaj. Úsmev

haluzka, St, 13. 02. 2013 - 18:56

Podla mna bude, nebude taky nadychany...konzistencia sacher torty, ale za to super Áno Slnko

Zienky mne kazdy kakaovy korpus vyjde velmi suchy preco? je to skoda,ked sa papka torta a povedia vam,ze je sucha Chichocem sa

aramana, St, 13. 02. 2013 - 19:47

Ja do každého kakaového čvachtnem viac vody keď miešam žĺtka s cukrom.Nie su potom také suché, asi sa má čo odparovať. Úsmev

Lucyta, Ne, 17. 02. 2013 - 14:29

Dopadlo to výborne :) odporúčam, len som dala viac vody a frkla som aj trošku oleja, lebo som sa bála aby nebol suchý s čokoládou s 86%kakaa

Lucyta, Ne, 17. 02. 2013 - 14:29

Dopadlo to výborne :) odporúčam, len som dala viac vody a frkla som aj trošku oleja, lebo som sa bála aby nebol suchý s čokoládou s 86%kakaa

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama