reklama

Mrazené ovocie

Meggie , 10. 01. 2011 - 13:36

reklama

Prosím o radu. Mám robiť tortu s malinami. Mám doma mrazené. Keď ich budem dávať do torty, stačí ak ich nechám rozmraziť alebo ich mám aj nejako spariť v sirupe? Máte s tým niekto skúsenosti? Má to byť do krému z bielej čokolády. Ďakujem

Pozrite si aj


reklama


reklama

ja davam len mrazene ale ich upravim na 250g dam 2-3 pl cukru krystaloveho necham chvilu povarit ked pusti stavu necham vychladit stavu ktora mi zostane polejem nim korpus natriem kremom a na vrch maliny.chuti to lepsie

zlatat, Po, 10. 01. 2011 - 13:49

Ja som robila ovocnú tortu z mrazeného ovocia - na rady dievčat som ich nerozmrazovala, ale také zamrazené dala do torty ... krém, ovocie, krém a po okrajoch mantinely, nakoniec som tortu riadne zaťažila ... torte a ani ovociu vraj nič nebolo, bola výborná, dokonca to mrazené ovocie spôsobilo, že torta rýchlo zachladla, tak som ju už po 2 hodinách mohla poťahovať.

Meggie, Po, 10. 01. 2011 - 13:57

A nezrazí sa potom ten krém ak ho tam dám mrazené?

zlatat, Po, 10. 01. 2011 - 14:06

Neviem, ja som to neskúšala na nás ( moji nechcú ovocné torty ), ale rovno na kamoškinej torte - potom mi písala, že torta bola v absolútnom poriadku, ani veľa šťavy z rozmrazeného ovocia v nej nebolo, netiekla, proste nič a ani nespomínala zrazený krém, tak neviem.
Ale ja si myslím, že keby niečo nebolo s tortou v poriadku, tak by mi to povedala

Alenik, Po, 10. 01. 2011 - 14:57

Ja robim len tak...mrazene naukladam na krem a na to dalsi korpus atdÚsmev A je to fantastickeeeeeeeeeeeeeeeeVeľký úsmev Áno Áno Áno Áno

reklama

Súťaž

Súťaž na Tortyodmamy.sk

reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama