reklama

Mrazena lesna zmes a jogurtovy Zeesan


reklama

Ahojte, potrebovala by som poradit.Do 3 posch. torty chcu jogurtovu plnku s lesnym ovocim.Budem to robit z jog. Zeesanu a rastl. slahacky.No neviem ci tam dat ovocie mrazene, alebo ho rozmrazit,aby sa to cele nerozmocilo.Musim ju plnit dnes vecer, zajtra potahovat a zdobit,v sobotu poobede sa bude jest.este som to nerobila,tak nechcem chaosit...
Dakujem vopred za pomoc ...

Pozrite si aj


reklama


reklama

Janais, Št, 20. 01. 2011 - 13:19

Ja som ešte z mrazeného ovocia nerobila, ale žienky tu písali že dvajú normálne zmrazené ovocie ale tak ďalej od okraja, aby to nenarobilo zlobu s poťahom. Veď uvidíš, čo napíšu ostatné.

Kisko, Št, 20. 01. 2011 - 13:20

Ked robim jogurtovy zeesan a ovocie mám mrazené,tak uvarim trosku s cukrom,stavu nechám vychladnut,potom nalejem potrebné mnozstvo vody a s tymto vyslahám zeesan,potm tam dávam ovocie a slahacku

Daducha, Št, 20. 01. 2011 - 15:02

dakujem baby ...
Kisko, nie je to ovocie v torte take rozdzabane? A este, ja som myslela, ze zeesan sa slaha priamo so slahackou.,alebo nie?Uz som z toho magor Váľam sa od smiechu po podlahe

Daducha,postupuj presne podla navodu na obale.Niektory zeesan sa pridava do polotuhej slahacky a doslaha sa a niektory sa zlahka vmiesa do vyslahanej.Ja ovocie najskor rozmrazim na sitku,aby mi prebytocna voda odtiekla a az potom naukladam na krem.Je vyborne temer ako cerstve. Slnko

Sigetka, Št, 20. 01. 2011 - 16:01

Ja súhlasím s cokoladkou. Mrazené ovocie nechať rozmraziť na sitku aby prebytočná voda odkvapkala a potom len poukladať do krému. Tá voda čo ti odkvapká sa dá použiť do zaesanu, pretože ten sa najprv rozrobí v troche vody a potom sa pridá do napoly ušľahanej šľahačky a došľahá sa. Ak by si chcela zamiešať to ovocie do krému, musíš dať trocha menej vody, inak by ti to zredlo. A pod poťah a na boky maslový krém, nie zaesan.

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama