medové pláty do torty?
Pozrite si aj
ja som robil,klasika,nebol ziadny problem,myslim,ze som daval 8 platov,upiekol som medove kruhy a pred plnenim som ich este zarezal do rovna,len boky a vrch som potrel maslovym kremom pod potah.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
...ano da sa ,je to chutne, taka dobosova torta..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Soni dobošová torta nieje medová,skladá sa z tenkých plátov piškótového cesta(aspoň 7)a z čokoládového krému vareného nad parou,pravá dobošová torta je na vrchu poliata karamelomz páleného cukru
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja som robila poschodovú z 26 plátov a v pohode, klasika krém puding a maslo a poťah MMF takže neni sa čoho báť
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem za rady.
Ja som urobila 7 kruhových plátov, ale ten krém mi z bokov steká (žeby som niečo pokazila?)
Asi tam urobím klasický maslový...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no ja neviem aký si robila, ale môj krém je tvrdý ako betón,ja uvarím hustú kašu asi z 4 dcl mlieka plus škrob alebo muku a na tuto dávku dám 1velké maslo plus cukor a stým aj obtieram boky
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Šikuľky
, má niektorá z Vás skúsenosti s tortou, pričom korpus je z medových plátov? Mienim to potiahnuť MMF, myslíte, že by som mala urobiť iný krém (miesto toho, čo ide pôvodne do medových) na vrch a boky?
Vďaka