reklama

medové pláty do torty?


reklama

Šikuľky Tlieskam , má niektorá z Vás skúsenosti s tortou, pričom korpus je z medových plátov? Mienim to potiahnuť MMF, myslíte, že by som mala urobiť iný krém (miesto toho, čo ide pôvodne do medových) na vrch a boky?
Vďaka

Pozrite si aj


reklama


reklama

doddy, Po, 07. 03. 2011 - 22:02

ja som robil,klasika,nebol ziadny problem,myslim,ze som daval 8 platov,upiekol som medove kruhy a pred plnenim som ich este zarezal do rovna,len boky a vrch som potrel maslovym kremom pod potah.

sio, Ut, 08. 03. 2011 - 16:24

Soni dobošová torta nieje medová,skladá sa z tenkých plátov piškótového cesta(aspoň 7)a z čokoládového krému vareného nad parou,pravá dobošová torta je na vrchu poliata karamelomz páleného cukru

ja som robila poschodovú z 26 plátov a v pohode, klasika krém puding a maslo a poťah MMF takže neni sa čoho báť Slnko

Ďakujem za rady. Bozkávam Bozkávam Bozkávam Áno
Ja som urobila 7 kruhových plátov, ale ten krém mi z bokov steká (žeby som niečo pokazila?)
Asi tam urobím klasický maslový...

no ja neviem aký si robila, ale môj krém je tvrdý ako betón,ja uvarím hustú kašu asi z 4 dcl mlieka plus škrob alebo muku a na tuto dávku dám 1velké maslo plus cukor a stým aj obtieram boky

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama