medove platy
Pozrite si aj
Myslím že to bolo tou sodou bikarbonou.Ono sa to ale po naplnení stratí nemusíš sa báť.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aj mama mi vravela, ze ked pridam viac sody tak to moze takto dopadnut.......
no, ale mne sa to neupravilo.... cely zakusok mal nejaku divnu vonu.....normalne sme z neho jedli...ale ma to dost trapi, co ak sa mi to stane aj na buduce? je dost neprijemne dat niekomu taky zakusok....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
asi si dala velmi vela,neviem kolko máš v recepte , ja pridávam len jeden a pol k.l.a je to výborné.Aj mne sa to raz stalo a od vtedy neexperimentujem.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj Inus, soda bikarbkona sa kedysi pouzivala ako kyprydlo namiesto kypriaceho prasku do pecenia (ak mate inu skusenost, opravte ma prosim). Mne takto pred rokom, zapachal klasicky korpus ale pre bezlepkacov, tam som nahradila kypr.prasok, sodou bikarbonu, ani napln nic nevylepsila. Vtedy som len zacinala s dietou, a myslela som si ze je to kvoli bezlepkovej muke, ale neplechu spravila iba ta soda bikarbona. Takze cely kolac skoncil v kukani Odvtedy vsade v receptoch kde pisu soda bikarbona...nahradzam ju rovnakym mnozstvom prasku do peciva.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Majuska, uz som myslela aj nad touto moznostou.... a ked vravis, ze ti to funguje od dnes vylucujem sodu z mojich receptov.....
dievcence, dakujem vam za kazdu radu....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Mile dievcence,
chcela by som sa opytat, ci mate niektora takuto skusenost.... robila som medove platy, do ktorych som davala sodu bikarbonu, vsetky suroviny som mala cerstve, hlavne vajicka ( na to si davam velky pozor a mam pred tym respekt)...po upeceni mi korpusy zapachali.... aj po dokonceni zakusok nemal prijemnu vonu..... cim to moze byt.... dakujem za kazdu radu....