reklama

mascarpone


reklama

Úsmev Prosim poradte mi krem na tortu

s mascarpone , dakujem

Pozrite si aj


reklama


reklama

luhli, Št, 31. 01. 2013 - 09:30

Ja robím takýto z torty Red velvet: 500 g mascarpone, 400 ml šľačkovej smotany, 120 g práškového cukru. Mascarpone premiešame s cukrom, prilejeme smotanu a všetko dohromady vyšľaháme na hustý hladký krém.
Je krásne hustý, jemný a ľahučký. Ak tortu poťahujem marcipánom, robím mantinely z bieleho maslového krému (pre istotu).

kramky, Št, 31. 01. 2013 - 09:57

Chichocem sa čoko: rozpustiť v 250ml šľahačky 300g čoko aspoň 52%, vyšľahať 250ml šľahačky so stužovačom, primiešať 150g cukru, 500g mascarpone a vychladenú čoko zmes...
Mrkám biely: vyšľahať 500ml šľahačky s jedným olé vanilkový dr.oetker do polotuha, primiešať 150g cukru, 400ml pochúťkovej smotany a 500g mascarpone... Objímam Zlomené srdce Objímam

kramky, Št, 31. 01. 2013 - 21:31

Chichocem sa áno, je toho dosť a keď ešte dáš džem, k tej čoko zvyknem z čienych ríbezlí a banány, je to mňamka, naozaj... Objímam Zlomené srdce Objímam

LHOLLA, Št, 31. 01. 2013 - 21:55

Kramky, prosím Ťa a pri tej čokoládovej je jedných 250g smotany rozpustiť s čokoládou a potom druhých 250g? Pri tej bielej sa to neprevára? A robíš prosím Ťa s rastlinnou či živočíšnou? vrelé dík Bozkávam

kramky, Št, 31. 01. 2013 - 22:07

Chichocem sa lholly áno, v jednej sa rozpustí čoko a druhú vyšľaháš Mrkám teraz som robila v jednej rozpustiť 200g čoko a primiešať 250g mascarpone, 1 olé čoko, 150g cukor a 400ml pochúťková smotana Úsmev tiež je výborný Slnko ja používam takmer vždy mliečne výrobky z li.la (mascarpone, 400ml smotana, tvaroh 500g v kýbliku, šľahačka živočíšna)... Objímam Zlomené srdce Objímam

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama