reklama

likerove špice


reklama

Prosim kto mi poradi čo pridať do hmoty na zahustenie,lebo ju mám riedku a špice sa mi vaľajú,minule boli super a teraz takáto galiba neviem čo som pokašlala.Ďakujem za každú radu!!!

Pozrite si aj


reklama


reklama

angela1, Ne, 11. 12. 2011 - 20:27

ahojky, nemáš náhodou ten krém moc teply? alebo v miestnosti moc horuco? mne sa to robilo ked som mala vysoku teplotu v miestnosti, nech sa dari :)

Pola, Ne, 11. 12. 2011 - 22:08

Danuska ak máš riedku hmotu tak je treba vymiešať masielko do penista a znova pridávať postupne krém. Inak si neviem predstaviť čím by sa dal krém zahustiť. Určite je tuhší ak ho necháš do druhého dňa . Ak sa však daju špice urobiť a nepadajú - tak keď su urobené - nenaplnené likérom - tak ich daj do chladničky na l deň aby dobre stuhli . Pozor na čokoládu do ktorej ich budeš máčať nech nie je veľmi horúca. :)

Boyle, Po, 12. 12. 2011 - 10:53

Maslové krémy zahusťujem prídavkom zmäknutej bielej alebo tmavej čokolády.

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama