kyslá smotana v plnke
Pozrite si aj
ja s touto plnkou tortičky robievam a je to v pohode...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
V pohode,...aj do traseneho straciatelloveho ide kysla smotanka.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no urcite nevydrzi tak dlho ako napr. maslove kremy
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja tiež bežne dávam ...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
kočky, ale koľko sa môže papať?? ako dlho vydrží v tej tortičke, ide to pre kamošku a jej drobčekov, tak nechcem aby im to ublížilo, idem ju plniť dnes/zajtra ako sa mi to podarí
prosím prosím help
aby som jej povedala kedy ju majú spapať??
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
max. 3 dni
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aj viac jak 3 dni,poťahovka na torte konzervuje.ja som robila minulý týždeň semifreda,boli jogurtové a ani na 4 deň im nič nebolo ja som robila tvarohovú tortu na svadbu,štvrtok ráno som ju plnila,po svadbe v utorok som z nej jedla a nič jej nebolo a to bolo začiatkom septembra a bolo teplo.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja viem, že tomu nič nebude, ale mám kamosku cukrarku a ta mi povedala, že trvanlivost smotanovej torty je max. 3 dni. Viac ona nesmie take predavat. Ja osobne som veľmi citlivá na jedlo, ja by som určite po 3 dňoch take nejedla.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
kočky moje, poviem jej čo ste mi poradili
a nakoľko je tiež gazdinka
nechám na jej uvážení,tak to bude najlepšie
Ďakujeeem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ak tá torta bude v chladničke s neporušeným poťahom tak vydrží aj viac ako tri dni, ale ak sa rozreže tak už je len na rýchle zjedenie, tam už sa to na dni nedá počítať.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Presne tak
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte kočky, chcela by som sa Vás zase raz niečo spýtať.
Chcem robiť krém do torty s plnkou takou ako sa dáva na eskimo rezy,
len sa trošku obávam ako dlho sa bude môcť papať keď tam je tá kyslá smotana
vopred ďakujem za každú radu
