reklama

Kto má Kenwood cooking chef ? Potrebujem súrne poradiť

lydia , 18. 04. 2011 - 21:46

reklama

Potrebujem poradiť so šľahaním na tomto robote, keď šľahám na parížske, kokosky a laskonky, stále ich mám v rúre ako pena, dlho sa sušia, kvalitou sú iné ako keď sľahám nad parou ručne, kde robím chybu Plačem Plačem Plačem

Pozrite si aj


reklama


reklama

terinka, Po, 18. 04. 2011 - 22:58

poradiť neviem, ale aj mňa by to zaujímalo, lebo uvažujem nad kúpou takého robota. Držím palce nech poradí niekto.

Majora sice mám, ale poradit nedokážu. Ze zmiňovaných 3 cukroví peču jen laskonky (a kremrole se sněhem), sníh do kremrolí šlehám na cca 60 °C asi 13 minut. Laskonky ale tak dlouho nešlehám. A upečou se mi dobré, nemám je vysušené. Ze začátku na 120 °C a potom zmírním troubu na 80 °C.
Ke šlehání nad párou bych se už dobrovolně nevrátila.

AnaP, Ut, 19. 04. 2011 - 00:37

Chcem sa spýtať,tento robot má zbudované aj ohrievanie alebo aj varenie obsahu kotlíka?už som tu raz kdesi čítala o niečom takom,ale akosi sa mi to zdalo nemožné.Ak to Kenwood dokáže ,veru by som si naň začala šetriť.Vďaka za odpoveď.

lydia, Ut, 19. 04. 2011 - 06:45

Ja ho mám asi mesiac, ano je aj s ohrevom aj misa je rýchlo neviem ale asi 7-8 l, je to isto dobrá vec len sa ho musím naučiť obsluhovať Mrkám stojí 1 200€, ja ho chcem hlavne používať na šľahanie s ohrevom nuž ale zatiaľ sme si moc neporozumeli Chichocem sa Plačem

je to super stroj ja zatial o nom snívam, zatial som si kupila kenwood bez ohrevu, ale určite si ho raz kupim, lebo ja robím všetky plnky vaječné nad parou a to su hodiny pri šporáku, už tam korene zapustím, najhoršie je že vtedy vždy deti vystrájajú a nemožem odbehnúť.....asi som nič neporadila, ale neboj sa skamarátite sa určite Slnko

AnaP, Ut, 19. 04. 2011 - 10:14

Ďakujem,snáď sa mi to tiež raz podarí našetriť,lebo aj ja robím len varené plnky a to šľahanie nad parou je naozaj vyčerpávajúce.Ešte sa chcem spýtať pod akým názvom hľadať ten vyhrievací?Je aj tu na našich stránkach?

lydia, Ut, 19. 04. 2011 - 20:54

Daj si do googlu názov robota a môžeš študovať Áno

ja ho mám už od novembra ale je to super teraz som skúšala kokosky z 13bielkov som mala vyšlahané za 10 minút je to niečo iné ako nad parou. Ale variť som ešte neskúšala. Ale múžem povedať že nebanujem aj ked ho hodnú chvílu budem splácať ale za ten ušetrený čas mi to stojí.
Nemám pocit že sa mi výrobky ináč sušia ako ked robím nad parou.Ja síce mám konečne aj novú rúru tak sa na všetkom pomaly učím.

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama