krémy

Zeesan nováčik

Ahojte dostal sa ku mne zeesan. Coko, vanilka, jahoda, jogurt. Potrebujem naplniť dvojposchodvu tortu a k tomu potrebujem cerstve ovocie. Prosim poradte ako najlepsie nakombinovat. Doteraz som si kremy varila sama. Zeesan mam 1x. Nebude torta uplne umela? 

Kategória: 

Podkategória: 

Miešanie v robotovi a zrazený krém

Dobrý večer.

Dostala som na Vianoce robota Bosh Mum 4. Robila som v ňom krémy a vždy mi sekli. Boli to pudingovo maslové krémy a karamelovo maslové. Samozrejme dávala som pozor na teplotu. Akurát, že keď som to šľahala ručným šľahačom tak krém nikdy nesekol. Prosím poradíte mi kde robím chybu? Ďakujem.

Kategória: 

Podkategória: 

Krém z tvarohu a šľahačky

Dobrý deň, chcem sa opýtať, či má niektorá skúsenosť s krémom na obtieranie torty z tvarohu a rastlinnej šľahačky v pomere 1:1?  nebude krém na torte praskať? nemôže tvaroh pustiť vodu?

Ďakujem za odpovede. 

Podkategória: 

Mascarpone krém vo farbe Navy Blue

Dobrý deň, 

ohľadne vytvorenia takto tmavého mascarpone krému vo farbe navy blue, som sa nikde na internete nedočítala, preto sa obraciam na Vás. Ako príklad pridávam foto z internetu. 

Na obtieranie tort používam krém z mascarpone, smotanovej nátierky s troškou tvarohu (niekedy aj bez). Postačuje takýto krém zafarbiť farbou ProGel RD vo farbe navy blue? 

Kategória: 

Podkategória: 

Malé hrudky v čokoládovom pudingovo-maslovom kréme

Dobrý deň, chcela by som sa vás opýtať na radu, robievam pudingovo-maslové krémy (hustý uvareny puding s cukrom zašľahám do masla) a pri každom jednom čokoládovom kréme mi v ňom ostávajú malé zrniečka čokoládoveho pudingu. Puding pritom v sebe hrudky nemá, aj maslo aj puding majú izbovú teplotu. Neviete mi pomôcť, ako sa zbaviť tých mini hrudiek? Aj keď to neustále šľahám, zbaviť sa ich neviem. 

Kategória: 

Podkategória: 

Aký krém?

Ahojte. Prosím vás, aký je najlepší biely krém na vrch torty? Aby som ju mohla pekne zarovnať ako na obrázku? Ďakujem

Kategória: 

Podkategória: 

Ganache plnka do torty

Dobrý deň,chcela by som sa opýtať na ganache plnku do torty.s čím sa dá kombinovať myslím čo môžem do plnky pridať a či to dobré drží či v torte alebo na obtretie torty.Ďakujem :)

Kategória: 

Podkategória: 

Torta macko

Ahojte, rada by som Vás šikulky požiadala o radu ako urobiť zdobiaci krém na tortu plyšový macko aby to pekne držalo a aj malo chuť. Ďakujem

Kategória: 

Podkategória: 

Pribinačikova plnka

Ahoj... Potrebujem poradiť, aké ovocie je najlepšie do pribinačikovej plnky... Robím ju prvýkrát a výber ovocia nechali na mňa... Premýšľala som nad malinami... Ďakujem

Podkategória: 

Tmavý TUHÝ krém do čokoládovej torty

Ahojte :) Robím čisto čokoládovú tortu ale neviem nikde nájsť recept na úplne tmavý čokoládový krém. Najlepšie by bolo aby bol vo farbe toho korpusu aký je na obrázku. Chcela by som aby bol tuhý a tmavý. A hlavne dobrý! :) Viete mi niekto poradiť recept? Ďakujeeem :)

Kategória: 

Podkategória: 

Mirror cake krem

Ahojte prosím prosím dúfam že sa niekto nájde kto bude mať recept na krém. Niekedy dávno som podľa toho robila prvý Mirror cake , bol to krém so žĺtkami, recept bol dosť komplikovaný ale tá chuť stála za to , viem že klasika želatína tam išla ale bolo to také cukrovo žĺtkove neviem či aj biela čokoláda tam šla, proste základ bol z nejakej žĺtkovej masy. Ďakujem za tipy, hľadám to už snáď tri týždne :/

Kategória: 

Podkategória: 

Mascarpone a puding?

Dobrý deň, nikdy som s mascarpone nerobila. Dalo by sa primiešať k mixovanym jahodam uvarených s cukrom a jahodivym pudingom namiesto masla? Alebo tvaroh namiesto mascarpone? Ďakujem.

Kategória: 

Podkategória: 

 

Tortyodmamy.sk

Pochváľte sa svojimi tortami, pridajte obrázok, požiadajte o radu v diskusnom príspevku, podeľte sa o fotopostup na sladké tvorenie vo fotopostupe, podeľte sa o svoj recept, Odporúčame využívať Posledné príspevky. Tu nájdete Rady pre začiatočníkov. Dodržujte, prosím, Etický kódex.