
Obľúbený žĺtkový krém s maslom šľahaný s cukrovým rozvarom.
Na prípravu francúzskeho žĺtkového krému potrebujeme:
- 100 g kryštálového cukru
- 38 ml vody
- 3 žĺtky
- 180 g masla
- 2 lyžičky vanilkového extraktu
Postup nájdete vo videu

Francúzsky žĺtkový krém , návod, Videopostupy pre začiatočníkov
Komentáre
Vierka, si milá. Ďakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no a tento krém nemá chybu - je super
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Anka, srdečná vďaka.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no ja ho určite vyskúšam ...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Zuzanka
ďakujem za dôveru
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Prosím vás môžem týmto krémom potiahnuť tortu?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Môže sa, ale na potiahnutie torty je vhodnejší švajčiarsky bielkovo-maslový krém. Tu je moje video, ako sa krém pripravuje.
Ďakujem za opýtanie.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dobrý deň je možné pridať do krému čokoládu alebo kakao aby bol čokoládový?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
perfektnýýýýýýýýýýýýýýýýýýýýý









