http://www.tortyodmamy.sk/content/biely-krem-1 Prečítaj si to celé, dávala som tam preklad 20. februára 2010, malo by to byť ono
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
http://www.tortyodmamy.sk/content/biely-krem-1 Prečítaj si to celé, dávala som tam preklad 20. februára 2010, malo by to byť ono
Ďakujem za dalšiu inšpiráciu,som rada že sa môžem poradiť so skúsenejšími.Vyskúšam najskôr ten s bielkami,s tým som už pracovala vela krát pri zdobení perníkov len teraz tam pridám to maslo.Krém z bielkov zostane vždy snehovobiely,lebo niektoré sa pýtali či netreba aj niaké bielidlá.Ja chcem vyskúšať tento krém kôli tým nádherným ružičkám a iným ozdobám,lebo doteraz som ich robila iba z marcipánu alebo marschmalloow,tak uvidím ako sa mi bude dariť...
Ahojte šikulky,velmi prosím o radu,ak niekto vie krém na poťahovanie torty a aj zdobenie.Pozerala som si postupy na you tube,je tam toho velmi vela ale nie je tam postup ako sa robí ten krém.Je to v anglitčine a to nie je moc moja silna stránka.Ale čo som zachytila mal by sa skladať z bielkov a práškoveho cukru nad parou a pridáva sa tam maslo a viacej neviem.Neviem či to môžem nazvať taký krémový fondant,ktorý potom stuhne.Dakujem ak mi niekto poradí....