Krém na dozdobenie
Pozrite si aj
skús krémový, nehrudkový tvaroh vymiešať len vanilkovým cukrom,
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nehrudkový som všetok dala dovnútra, ostal len hrudkový
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja osobne pokiaľ robím šarlotu na spapkanie - čiže len tak, nijako nezdobím
.... páčia sa mi tie roládky s lekvárom - vyzerá to dosť ozdobne aj na reze. Ale pokiaľ robím na oslavu, tak ju potiahnem...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aj mne sa tie rolády páčia, ale na spode, kde je orezávaná, je to nerovnaké, chcela som to zakryť
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Aha, tak buď ten tvaroh vymiešaný s cukrom, alebo jogurt, kyslá smotana s cukrom alebo puding uvarený a rozmixovaný s ovocím...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ďakujem krásne za rady, nakoniec ma mama prehovorila na šľahačku, že keď sa nepodarí, nech nezúfam, že ona sa stratí potom ale podarila sa, idem odfotiť, keď je ešte celá
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Mňa už šľahačka dožrala.Keď som som ju najviac potrebovala vtedy sa mi nedala dobre vyšľahať. Teraz robím tak že polovicu dám rastlinnej tá je už aj osladená a polovicu dám živočíšnej.Krásne sa vyšľahá a dobre drží.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Zdravím žienky. Potrebovala by som poradiť. Práve som dala vychladiť ovocno-tvarohovú šarlotu ale žiada si to niečo pre dobrý konečný efekt, mám na mysli nejaký hustý krém, ktorý by spolupracoval so zdobičkou. Uvažovala som nad šľahačkou, ale bojím sa, že ju nevyšľahám dostatočne, nakoľko je šľahačka pre mňa veľká záhada. A maslo s cukrom nám nechutí, pokazilo by to tú tvarohovo-šľahačkovú chuť krému vo vnútri. Nemáte nejaký osvedčený recept, niečo tvarohové alebo jogurtové či smotanové, ale hlavne rýchle-aby tá šarlota nezmizla dovtedy, kým bude ten krém hotový