reklama

Krém na dozdobenie


reklama

Zdravím žienky. Potrebovala by som poradiť. Práve som dala vychladiť ovocno-tvarohovú šarlotu ale žiada si to niečo pre dobrý konečný efekt, mám na mysli nejaký hustý krém, ktorý by spolupracoval so zdobičkou. Uvažovala som nad šľahačkou, ale bojím sa, že ju nevyšľahám dostatočne, nakoľko je šľahačka pre mňa veľká záhada. A maslo s cukrom nám nechutí, pokazilo by to tú tvarohovo-šľahačkovú chuť krému vo vnútri. Nemáte nejaký osvedčený recept, niečo tvarohové alebo jogurtové či smotanové, ale hlavne rýchle-aby tá šarlota nezmizla dovtedy, kým bude ten krém hotový Chichocem sa

Pozrite si aj


reklama


reklama

elian, Ne, 27. 02. 2011 - 14:45

skús krémový, nehrudkový tvaroh vymiešať len vanilkovým cukrom,

Ja osobne pokiaľ robím šarlotu na spapkanie Vyplazený jazyk - čiže len tak, nijako nezdobím Úsmev .... páčia sa mi tie roládky s lekvárom - vyzerá to dosť ozdobne aj na reze. Ale pokiaľ robím na oslavu, tak ju potiahnem... Mrkám

aj mne sa tie rolády páčia, ale na spode, kde je orezávaná, je to nerovnaké, chcela som to zakryť Mlčím

Aha, tak buď ten tvaroh vymiešaný s cukrom, alebo jogurt, kyslá smotana s cukrom alebo puding uvarený a rozmixovaný s ovocím...

ďakujem krásne za rady, nakoniec ma mama prehovorila na šľahačku, že keď sa nepodarí, nech nezúfam, že ona sa stratí potom Váľam sa od smiechu po podlahe ale podarila sa, idem odfotiť, keď je ešte celá Torta

olca, Ne, 27. 02. 2011 - 19:38

Mňa už šľahačka dožrala.Keď som som ju najviac potrebovala vtedy sa mi nedala dobre vyšľahať. Teraz robím tak že polovicu dám rastlinnej tá je už aj osladená a polovicu dám živočíšnej.Krásne sa vyšľahá a dobre drží. Áno Áno Áno Áno Slnko

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

Jarné časopisu Torty od mamy 2025

reklama
reklama
reklama