krajanie polevy ( ( (
Pozrite si aj
ja davam do cokolady olej ,cera po stuhnuti je tvrda a potom sa cokolada lame takto upravenu cokoladu lejem aj na rastlinnu slahacku samozrejme musi byt vlazna
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
to akoze namiesto cery davas olej?zaujimave...a kolko?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja davam podla potreby napr na franc.kremes potrebujem hustejsiu aj tortu ked polievam tak hustou cokoladou na niektore zakusky môze byt aj redsia napr.ked potahujem roladu stetcom davam viac vrstiev a tak môze byt aj redsia.Najviac odcenis takto riedenu cokoladu na rolade neodpadava nelame sa.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Tak toto je aj moja nočná mora.Skúšam polevy všelijaké,aj s maslom,aj s olejom,buď sa lepia ,alebo praskajú.Ako na to????? ďakujeme skúsenejším alebo receptík na polevu trebárs na 200g čokolády koľko /oleja,masla/aby to bolo OK a nelepilo sa a nelámalo.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
...kocky ,ked natrete kolac cokoladou tak za malicku chvilu ,nesmie silne stuhnut, uz krajat teplim nozom,budete spokojne,potom uz moze stuhnut az stvrdnut...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
..ja dávam tiež len olej, dávam to od oka podľa hustoty roztopenej čokolády, s olejom nie je poleva taká tvrdá ako s cerou, pri krájaní používam dva nože, ktoré striedam v horúcej vode.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
prepac preco nemas tu svoj album rada by som videla Tvoje vyrobky
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dávam len olej a krásne režem len jedným nožom, ktorý si po každé utriem do papierovej utierky.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
robim presne takto isto.. treba vela trpezlivosti
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
...myslíš mňa, že Fafuliakova M., no vieš ja pečiem len tak pre seba hlavne zákusky, torty len veľmi málo, ale na túto stránku chodím veľmi rada, ale nemám tu foto hlavne preto, že to sem neviem vložiť a už som mojim deťom toľkokrát hovorila aby ma to naučili a stále nám to akosi nevychádza, lebo chodia domov len na víkendy aj to nie každý, takže tak je to so mnou, ale Ty máš krásne torty isto sa tomu venuješ už dlho.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dakujem,ked si napisala o tej cokolade hned som vedela,ze mas bohate skusenosti a tak som hladala Tvoje vyrobky skoda,ze nemôzes ich dat na tuto stranku.Ja uz som stara mam 58 rokov tak aj ta prax je dlhorocna.No vdaka tejto stranke sa zdokonalujem aj ja.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
vyskúšaj, možno sa zadarí: http://www.tortyodmamy.sk/?q=ako-pridavat-fotky
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja dávam ceru a krájam tak, že do vysokej nádoby dám vrelú vodu, do nej vložím dva nožíky a za každym rezom(myslím tým jeden pás) si vymieňam nože a ide to fajn
nech sa darí
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Tiež mám dva nožíky pripravené na krájanie.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja robím polevu s cerou a len čo ju nalejem na zákusok,hneď si rozváram vodu do ktorej namáčam nožík.Kým sa mi voda uvarí,aj poleva stuhne a hneď aj krájam horúcim nožíkom ktorý si preedtým utriem do servítka.A hlavne netlačiť na nôž,vtedy vie poleva praskať.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
presne tak, netlačiť,
veď tie horúce nožíky tú polevu rozpúšťajú a ide to
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem vam pekne..vedela som,ze nesklamete...nabuduce sa budem drzat vasich odporucani...papa
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
anka a co tak skusit inu polevu napr:tuto: http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=12759&user=42443... skus a uvidis ako budes milo prekvapena....alebo ja robim tuto aj: http://peceni-s-laskou.webgarden.cz/dorty-s-postupy-a-recepty/pariz-pol… a napis ako sa ti darilo..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
hm..aj to vyzera dobre..tak ja teda skusim aj to nabuduce...dakujem za tip
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahoj,tiez pouzivam dva aj tri noze v horucej vode a hlavne,ked polejem rezy cokoladou po chvili hned aj krajam ,najskor pasy a potom kazdy kolacik sam po jednom a noz z vody utriem,vlastne to kraja ten teply noz ,,netlacit´´vela zdaru a trpezlivosti
Krajanie je asi nocna mora kazdej cukrarky
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
...ďakujem jaja19, áno čítala som ten postup na vkladanie fotiek, pri najbližšej príležitosti vyskúšam.
Fafuliakova M., ja mám tiež už 55 a stále sa je čo učiť a táto stránka je super, nie je dňa kedy by som tu nebola.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja krajam tak, že dlhý nôž prejdem cez oheň na plynovom sporáku. Položím celou dĺžkou noža na koláč, poleva sa roztopí. Nôž za každým položením utriem do mokrej handry. Takto sa dobre nakrája aj tvrdá vysoká vrstva čokolády.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja ju krajam horucim nozom, mam noze od dellingera, vzdy ho ponorim do horucej vody a potom krajam
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dievcence moje..poradite mi ako mam pekne nakrajat cokoladovu polevu aby mi nepraskala?skoro mi do placu bolo dnes...tolko roboty s tym kolacom a nakoniec to vyzera hrozne...aj noz som macala do horucej vody a nic...( ( (