korpus prosim upiekla som ho spravne ...?
Pozrite si aj
No neviem, mne tam akosi chýbajú žĺtka, či to má byť koláč bez nich?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
PREčO BY SI NEMOHLA, JA ROBíM KOKOSOVé REZY A tam tiež nejdu žľtka ak je korpus pružný tak je v poriadku ak je tvrdý nie je to v poriadku - ale spraví to plnka, ten koláč má asi aj hnedú piškotu, takže ak je snehový plát tvrdý "oblož" ho plnkami a daj plát do stredu a bude chrumkavý. Buď tvorivá a učite nič nepokazíš. To je môj názor a nech Ti to pečie
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tento koláčik poznám,robieva ho mamina a to cesto máva tiež také nízke,tak si určite nič nepokazila inak koláčik je veeeľmi chutný
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
nerobila som presne tento, ale podobny a na take mnozstvo cesta bol tiez taky nizky a ide na to aj krem aj slahacka... a bol super aj tak, tak myslim, ze to bude tiez OK ak to cesto neni tuhe ako spominali vyssie
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem VAm , kolacik je OK ,pouzila som teda aj korpus, aj ta plnka tam sadla, kedze nebola prilis syta.
Dakujem VAm
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte prosim Vas radu , uz som dlho nic nepiekla a dnes som to asi pokaslala
Piekla som korpus na tieto ladove rezy
http://www.mimibazar.sk/rodinne_foto.php?id=682478
4 bielky, 4 polievkove lyzice praskoveho cukru, 1/4 prasku do peciva,
4 lyzice polohrubej muky
vobec sa nezdvihol , netusim ci ma vyzerat tak ako ten moj
- nezdvihnuty, na plechu 20x30cm ma vysku 1cm .
Bojim sa ze ked tam dam 2 vrstvy kremu + slahacka bude malo korpusu -inak jedly je
len ho je malo ci to tak ma byt ....?
Prosim poradte mi ci korpus mozem vobec pouzit alebo dam menej kremu? Je to na maminu olavu ale nechcem to pokalsat
Dakujem VAm