Korpus
Pozrite si aj
asi ho kratko pecies
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
možno málo cukru alebo múky a ak je to tortový piškót, tak podľa mňa je pečený pri vysokej teplote a krátku dobu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Musíš ho troška dlkšie piecť...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Skúšať, skúšať a skúšať...to je jediný recept.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
...urcite malo muky..ja davam na 5 vajec 20 dkg muky,zalezi co peciem , ked je zlozita torta,ked je jednoducha tak davam 18 dkg muky..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aj ja tak isto
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Zeny mne sa to tiez stalo ale podla mna som dala vela cukru, bol neskutocne krasny nadychany ako balon to sa mi viac pacilo pretoze som mala recept na jeden zakusok, ktory vysledne mal byt taky ale ako som ho vytiahla stal sa z neho ako keby uterak, ja mam recept z talianska maju krasne torty a zakusky a toto bol recept:
V taliansku sa tomu hovori pan di spagna
- 100 g hladká múka
- 75 g kukuricny alebo psenicny skrob
- 150 g di cukru
- 7 vajec
- 1 vanilka
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
zuzulik aj ja mám podobný a je vynikajúci len trochu iné zloženie
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Tak v com moze byt chyba???? Ja sa v tom moc nevyznam peciem len obcas a to len rodine.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Erika tak skúšaj pokaždé iný korpus,až prídeš na ten pravý. Mne napríklad ked robím orechový,alebo kakaový piškot tak mi ostane krásny rovný,ale biela piškota sa mi vždy hore trochu stiahne do stredu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som mala ten istý problém, je to tým že kupujeme veľké vajíčka a potom tam je málo múky. Zhruba na 10vajec pridaj o 3 lyžice múky viac. Uvidíš že sa to podarí, držím palec. JULKA
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte kočky, ste zlaté , skúšala som piecť korpus od Bohuša a skutočne bol úžasný, ešte to dotiahnuť do dokonalosti aby nespľasol a bude to bomba
. Poradíte mi ešte, pri akej teplote pečiete a ako dlho??? Ďakujem Vám za rady a prajem slnečnú nedeľu
, Erika
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Poradí mi prosím niekto v čom robím chybu? Keď upečiem korpus, tak je krásny nadýchaný, no keď ho nechám chladnúť, tak mi spľasne. Som z toho nešťastná