Kombinácia orechový korpus a salkový krém
Pozrite si aj
Ja som robila tiež túto kombináciu, dala som džem a bolo supeeeer. Tak sa toho neboj, asi by som nedávala ten .um , to by si zabila chuť toho karamelu.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ta kava je dobry napad, pokial konzumenti maju kavu radi ja by som lekvar nedavala, ten mi tam nepasuje, ked tak mozno by som uvarila cukrovy sirup, trosku ho okyslila citronom a tym pokvapkala korpus, bude to take neutralne a zaroven stavnate.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
no ja každý korpus polievam rozvarom a podľa mňa tam džem pasuje až priveľmi, lebo salkový krém je veľlmi sladký a ten džem troška kyslavý, ja vždy dávam pod salkový džem, niet nič lepšie... bez džemu je to sladké, až mi prišlo zle...ked som to raz kdesi jedla...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
robím podobne. Tiež polievam korpusy.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
džemom to určite nepokazíš, skôr ten rum tomu dá taký iný nádych
Ja keď mám suchý korpus, tak džem rozšľahám s vodou a rumom na riedku kašu a tú natriem na korpus, nechám chvíľu vsiaknuť a potom dávam krém (aby sa mi to nešmýkalo)
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj toto je výborná kombinácia a ja polievam rumovým rozvarom, nie silným - veľa rumu lebo potom sa tie chute bijú alebo polievam džemovým rozvarom podľa toho aký džem dávam , je to super
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ela1 a ten džemovy rozvar ten ako robíš?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dám si variť vodu s cukrom a do toho tak 2 - 3 lyžice džemu od oka.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
OK, diky moc, som absolutne nemala šajnu, že čo to je!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dievčatá,ďakujem vám,určite vyskúšam aj cukrový sirup,aj džem,no neviem akej chuti džem mám použiť.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Urcite budu dobre vsetky pikantne lekvariky-ribezlovy,visnovy,malinovy...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
tiež si myslím, čím pikantnejší, tým lepší.... inak, ja robievam torty tak, že kombinujem v jednej torte vždy dve plnky, čo sa k sebe chuťovo hodia a vôbec sa nebojím chuťovej bitky...je to práveže také pestrejšie a má to obrovský úspech...až musím zákazníkov takmer odháňať ale nie, žartujem samozrejme, ale že mám roboty vyše hlavy je fakt a nestíham každému vyhovieť...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem za pomoc,ste úžasné
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
aj ja často robim na požiadanie salko-karamelový a falošný parížsky a dávam ríbezlový džem a rozvar -dávam málilinko rumu tak že ho ani citit neni ale ten rozvar je chutnejsi a táto kombinácia má velkýýý uspech
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahoj, prosim ta ako robis ten salko-karamelovy krem a ten falosny parizsky? dakujem velmi pekne
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ahoj, prosim ta ako robis ten salko-karamelovy krem a ten falosny parizsky? dakujem velmi pekne
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ja som už párkrát robila orechový korpus a dávala som domáci slivkový lekvár. Bolo to fakt úžasné. Všetkým veľmi chutilo.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja polievam korpusi rumovym sirupom espreso tea a ak je to pre dospelych tak supnem aj um
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja túto kombináciu robievam a polievam kávou s rumom plus marhulový džem, je to super a potom nekričí červená farba lekváru....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja by som ho poliala cukrovou vodou a natrela marhulovým lekvárom....nemyslím, že by sa to bilo ...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ja by som ho asi tiež poliala cukrov.sirupom možno s troškou karamelovou prichuťou
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Túto kombináciu robím veľmi často, vždy potieram marhuľovým lekvárom a korpusy polievam vanilkovým rozvarom s trochou rumu. Kávu do rozvaru pridávam len keď polievam kakaový korpus, v tom orechovom to bolo dosť vidieť.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ešte raz ďakujem,skúsim všetko možné
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ešte raz ďakujem,skúsim všetko možné
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dobrý deň šikovnice,potrebujem Váš názor.Piekla som tortičku orechový korpus/Bohušov nastavovaný piškot/ a salkový krem /salko a maslo/,no zdal sa mi korpus suchý.Chcelo by to niečim potrieť,no bojím sa tam dať lekvar,aby sa nebili chute.Nevedeli by ste mi poradiť,čím by som zvlhčila korpusy?Môžem použiť kávu s kvapkou rumu?
Ďakujem za každý názor